Снимка: Булфото
fallback

Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС и замразява членството си в партията заради скандалните твърдения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Миналата седмица бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

"Знаех за този проблем още от пролетта на тази година и поемам отговорността, че не споделих с колегите си народни представители", каза днес Великов.

"Когато Светослав ми каза за този проблем, бях шокиран и изненадан, сега си мисля, че е било майтап, но момчето дойде угрижено и плачеше", обясни Великов.

В отговор на въпрос той каза, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Не си спомни обаче съдържанието на другите, защото бил шокиран.

Тодор Великов смята, че явно една от двете страни не говори истината.

"Този случай трябва да се изясни, искам да чуя смислени отговори от двете страни", допълни той.

Oще по темата

Великов уточни, че докато ги чуе, замразява членството си в партията и няма да участва в инициативите на РЗС.

Преди Тодор Великов да ги чуе, Dnes.bg разбра какво има да каже по въпроса Яне Янев:

"Съвсем скоро ще излезем с позицията си по този проблем, но аз искам да кажа, че това е поредният милиционерски сценарий, скалъпен от вътрешния министър Цветан Цветанов. Аз питам защо такива компромати излизат срещу нас винаги след като от РЗС сме обявили, че ще изнесем нови данни за далаверите му", обяви лидерът на РЗС.

Значи твърдите, че не вие разпространявате компромати, а те ви замерят с такива?

"Това са скалъпени скандалчета, които не са истина, а ние на пресконференциите си винаги вадим документи и факти. Цветан Цветанов не е никакъв борец срещу корупцията, не е.

Последно. Да разбирам ли, че никога не сте пращали SMS-и на Светослав Стефанов с въпроса "Готов ли си за...?"

Не, никога и Тодор Великов го знае това много добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

295

A.Yordanova

преди 13 години

Ne moga da razbera kakvo se zanimavate tolkova sus sexualnata orientatzia na Jane.Nali vse pak ne mislite vsichki da legnete s nego.

294

Килъра

преди 13 години

*** деградиралуте ***

293

BAY GANO

преди 13 години

Bez tova v na6iq parlament ima dosta geyove. Po vreme na gey parada iskame da gi vidim.Aktivnite im partnori sa tehnite kolegi ot Germantq,Fransiq,Amerika,Hollandiq i T.n.

fallback