Снимка: БГНЕС
fallback

РЗС настоява да бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да установи фактите и обстоятелствата, свързани с имотното и финансово състояние на Цветан Цветанов.

Хората на Яне Янев призовават всички народни представители от 41-вото народно събрание ясно и категорично да обявят намеренията си дали ще подкрепят идеята на партията, съобщиха от партийната централа.

От РЗС призовават и за установяване на фактите, свързани с основателни съмнения за укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари, изготвяне на документи с невярно съдържание и участието на Цветан Цветанов в спекулативни имотни сделки пряко или с подставени лица.

Партията призовава народните представители да се абстрахират от политическите пристрастия и да подкрепят създаването на специална анкетна комисия, която е "единственият орган, който може да установи всичко около казуса "Цветанов", съобщиха още от партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Mery

преди 13 години

Целта на БСП е не да се формира тази комисия, която да разбере истината кой е крив и кой прав, а щом се вземе това решение,още същия ден, та дори същия час западните вестници ще бъдат уведомени,че ЦЦ така се е "осрал",че Народното събрание формира комисия за "разследване на неговите престъпления". И на следващия ден ще четем в Ройтерс, Файненшъл таймс или Билд,че ЦЦ и т.н. и т.н. Защото в БСП и РЗС са интриганти от сой начело с Янето,Миков,Нинова. Сцен аристът е ясен - Гоше от пернишко.

103

Анонимен

преди 13 години

и аз искам, ама нема.... ЦЦ е пестелив, скромен и работлив и така си купил 7 апартамента. Въпроси?

102

abv

преди 13 години

Търся фирма да ми плати за консултантски услуги 100-200000 лв.

fallback