Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатите отхвърлиха вота на недоверие към правителството на ГЕРБ.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 глас „въздържал се”.

Вотът на недоверие бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Oще по темата

На гласуването в пленарната зала присъства почти цялото правителство, но без премиера Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

В залата бяха 11 министри от правителството, включително новоизбраният Стефан Константинов.

По време на гласуването независимите депутати от РЗС вдигнаха червени листове с надпис: „Оставка на 41-вото народно събрание”.

Искането за вота бе внесено от опозицията – БСП и ДПС и бе заради проблемите в здравеопазването. Дебатите по него се проведоха в сряда. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Ю2

преди 13 години

Сергей съсела нарече ли тогавашната опозиция Циркаджий на национално мероприятие пред М. Съвет. А днеска нарича "***" мин. на финансите,( а баща му и цялата БКП какви са, не са ли предлагали Б-я на СССР, какво му се казва на това?Затова казвам браво на Бойко, че ги накара да пикаят кръв и не стана съучасник на техния Цирк в истинския смисъл на думата.

117

sin4ec

преди 13 години

ДО 99Глупости, царя спря всички реформи.Здравната започната 2000 г.от СДС направила някой хора да живейт добре той я превърна в фарс и сега само СДС може да я завърши , що не послушат Ванйо Шарков и готово а ми сменят министри които са балъци с големи букви НЕ ВИНЕТЕ СЕР ГЕЙ ТОЙ БЕШЕ 1 МАНДАТ А ОНЯ ДЪРТАК С ДОГАН НАПРАВИХА 2 МНОГО УСПЕШНИ МАНДАТА.

116

Иван Буров

преди 13 години

Мнозинството избиратели (партията на негласувалите) от години гласуват и печелят вотове на недоверие към всевъзможните управляващи, които - както винаги, без изключение се оказва - са дошли да си напълнят гушите, а не да решават държавни задачи.И какво от това - нищо и половина! Защото НЕ СМЕ НАРОД, А ***!!!

fallback