Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатите ще започнат работа с гласуване на вота на недоверие към Кабинета „Борисов“.

Мотивът на вносителите от Коалиция за България и ДПС е провалът на политиката на правителството в сферата на здравеопазването.

Oще по темата
6 окт 2010 14:56
74

Опозицията обвинява управляващите от ГЕРБ за финансовата дестабилизация на системата, големия брой неосигурени българи, закриването на болницаи и липсата на дългосрочна стратегия в сектора.

Дебатите по вота се проведоха в сряда, в опразнена откъм присъствие на министри зала.

Единственият представител на правителството бе току що положилият клетва министър на здравеопазването Стефан Константинов.

За да мине първият вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов са необходими поне 121 гласа.

Коалиция за България и БСП разполагат със 77 депутати, а не се очаква другите народни представители да подкрепят искането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Дедо Гаджа

преди 13 години

Червените поспаланковци и пишман ортаците им са тръгнали по пътя на Фильо и Ванката - вот на недоверие до дупка. Това е смехория до шия!

27

"ние пак сме...

преди 13 години

И да плюете,и да ругаете,БСП-то сте на командно дишане!И по често сменяйте памперсите,че овоняхте форума!Айде,лек ден на всички!:)))

26

Омбудс-Ман Кеноби

преди 13 години

Не на думите, на делата силни сме ние - гербавите!Ето на, и аз така, тихомълком, със скромност изпълнен и с възторг в сърцето от Славната Победа м.г., нуждник реализирах! Без да се хваля, без да се фукам! Така го правим ние! Без фанфари, без речи и байраци! Но от наште действия, просперитет само следва! Щото нам стига ни тая награда, да каже нявга народа, нужник построи ни Бойко, да си *** със сгода! Затова, посвещавам новия си нуждник на Бойко, на Партията, на Големия Изход от Кризата и на България! И нека НИКОГА не забравяме, че ако беше още Тройната коалиция, нито нуждник щеше да има, нито нищо! Да живей!

fallback