Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов се появи в пленарната зала по време на дебатите по вота на недоверие към правителството, но само за да си тръгне секунди по-късно, тъй като разискванията приключиха.

След като цял ден опозицията отправяше критики, че министър-председателят не присъства в парламента и го подканяше да дойде, той все пак пристигна броени минути преди 16 часа.

Точно след като се настани на мястото си, се оказа, че няма повече депутати, желаещи да се изкажат, и председателят на Народното събрание Цецка Цачева удари финалния звънец на заседанието.

След което премиерът стана и си излезе.

Oще по темата
6 окт 2010 14:56
74

"Бях в Министерския съвет и имах работа, аз не съм безделник като тези. Сега подписваме с Лекарския съюз", каза в кулоарите Борисов.

Той обаче отдели време, за да раздаде автографи на депутатите от опозицията. Спря се до Михаил Миков и удари подпис върху принтираната си снимка.

Останалите червени народни представители също поискаха автографи от премиера, подадоха листовете с принтираната му снимка, а и Борисов не им отказа.

"50 милиона сме дали повече на полицаите. Толкова има в бюджета, толкова им даваме. Аз във времето на криза съм им дал с 50 милиона повече", допълни премиерът.

Той не коментира изявленията на лидера на Атака Волен Сидеров в Народното събрание.

Четири часа продължиха дебатите по първия вот на недоверие към кабинета "Борисов", който бе заради провала на политиката в здравеопазването.

Нито премиерът, нито министрите бяха в залата при дебатите. Нападките на опозицията изслуша търпеливо единствено новият здравен министър Стефан Константинов, който днес положи клетва.

Гласуването на вота на недоверие ще е в петък сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

258

Абе

преди 13 години

Кога на някой хора ще им стане ясно най-после че дипломата не прави квалификацията.

257

Анонимен

преди 13 години

Единственият свестен министър председател ! :). Щом един пожарникар може да засенчи по рейтинг много други "умници". Значи представете си какви са били досегашните управляващи :). Защото много хора защитават онези крадци от БСП. Но никой от БСП няма такъв рейтинг и доверие каквото има Бойко :). Инче то е ястно, че 40% от Българите които и да ги управлява все ще плюят. :) На такива света им е крив, че тях ги мързи.

256

hah

преди 13 години

Тиквата съвсем изпростя заедно с смешния му електорат

fallback