Геновева Алексиева Снимка: parliament.bg
fallback

След разговор с премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов народният представител д-р Геновева Алексиева подава оставка като зам.-председател на здравната и социалната комисии в парламента.

"При така създалата се ситуация и скандала около нея е недопустимо тя да остане заместник-председател на тези две комисии", категоричен бе премиерът пред "Фокус".

Геновева Алексиева пък допълни, че ще отиде днес до Народното събрание, където ще депозира оставката си.

Последните дни името на депутатката от ГЕРБ бе замесено в два скандала.

Първоначално стана ясно, че тя е участвала в жури, което е одобрило научната степен "доцент" за дъщеря й.

След това колеги на Алексиева я обвиниха, че е източвала здравната каса, като е включила лечението на очно заболяване при децата в здравна пътека заради лични интереси.

Самата Алексиева обаче отрече да има конфликт на интереси.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

333

Бахур

преди 13 години

Аз пък теб те знам - кадърен ли е някой и изкарва ли пари - за теб е "далавера". Комплексар.

332

до341

преди 13 години

ава *** колко ти платиха да се скъсаш от драскане, киорав ли си че не виждаш какво е навън

331

arhar

преди 13 години

' Награждават медалистите ни по информатика 'Гоце раздава ордени ' СТАРА ПЛАНИНА ' на килограм дори и на хора с криминални досиета ... Срам и позор за нацията ни !А защо на олимпийците от средношколските олимпиади , които носят медали за страната ни , не им дават парични премии като на спортистите ?Защо ли питам ? Нима целта не е науката у нас да бъде ликвидирана и интелигентните хора да бъдат прокудени от държавата ни ?Гоце и сега ще мълчи и сигурно пак ще се бори със съвестта си ...Обзалагам се, че Гоце не е ходил на международна олимпиада по математика !А дали Гоце е ходил на вътрешни и републикански олимпиади по математика ? - Едва ли !Разбириамо е защо тогава Гоце и ДС не уважават успехите на учениците ни, които носят медали от международните олимпиади !Убеден съм, че следващият ПРЕЗИДЕНТ на БГ ще уважи труда и успехите на олимпийците ни !Между другото нЕкой от т. нар. млади милиардери донесъл ли е медал от международна олимпиада по математика, физика или химия ? - Съмнявам се !Откъде тогава у тях има толкова много акъл, че да направят големите пари ?Гоце и сега ще мълчи и ще се бори със съвестта си ...Добре е, че наглите и корумпирани съдии не ходят на международна олипиада по право, че щеше да стане мале - мале !Гоце, за 9 - годишния ти престой в къщичката на ' Дондуков 2 ' защо заедно със заместника ти Маринчо, който говореше много нервно и заплашително преди време по бтв , не направихте предложение към триглавата ви ламя, докато беше на власт, олимпийците ни от международни олимпиади, които носят медали за БГ, да получават парични премии , за да се стимулират всички ученици , което пък индиректно щеше да повлияе върху намаляване на престъпността сред подрастващите ? Не ви стигна акъла, за да се досетите за това или се страхувате да дадете част от баницата ви на знаещите и перспективните деца ?Хайде сега , Гоце, не си пиши активи и не им давай ордени ' СТАРА ПЛАНИНА ' , защото такива ордени вече си раздавал и на хора от ъндърграунда и затова те нямат никаква стойност !

fallback