Снимка: БГНЕС
fallback

"В началото на септември отново сядаме да преговаряме не само за пенсионната реформа, но и за новия социален кодекс, който влиза за обсъждане в парламента".

Oще по темата

Това каза министър Тотю Младенов при влизането си на тържеството по случай Деня на миньора.

По повод недоволството на синдикатите в миньорския бранш за пенсионната реформа, засягаща конкретно сектора, министърът подчерта, че проблемите в пенсионното осигуряване са изключително тежки и затова трябва да се вземат много радикални мерки. 

Младенов каза, че е дошъл за тържеството, а не да коментира категоричното становище на синдикатите, че от бранша ще протестират срещу промените в категорията им на труд и пенсиониране.

Той каза още, че ще се коментира евентуално вдигане на осигурителните вноски, едва след като бъде приет бюджетът за социалното осигуряване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

може ли да има избор

преди 13 години

Избираш или мизерба пенсия или евтаназия. Сега и да умре човек е скъпо.

134

Т. Младенов

преди 13 години

Т. Младенов: Тежки са проблемите в пенсионното осигуряване и затова ще работите до 68 години и след това ще ви подхвърлим стотина лева пенсия за да умрете от глад.

133

DO;STIGA

преди 13 години

A ZA]O NE NAPRAWQT MINIMALNATAЗАПЛАТА 1000ЛВ ДА ВИДИМ КЪКЪВ ЩЕ Е ЕХЕКТА НЕ СА ТОЛОВА МНОГО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ,КОИТО ПОЛУЧАВАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА,А БИЗНЕСА И ТО ЕДРИЯ,КОИТО Е СЪЗДАДЕН С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,ОТ КРАДНАТИТЕ ПАРИ И КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ НЕКА ВМЕСТО ДА КУПУВАТ САМОЛЕТИ И ДЖИПОВЕ ДА ПЛАЩАТ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ.

fallback