fallback

Общ преглед

“Измина една година, откакто България стана карикатура. Управлението на ГЕРБ навява само смях и напомня на поговорката „очи пълни, ръце празни”.

Това заяви председателят на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев при представянето на книгата с карикатури “Една година шменти-капели”, която е посветена на първата година от управлението на ГЕРБ.

По думите на Гечев именно “шменти-капели” е най-точното определение за изминалата година на правителството.

Първи в народното събрание книгата получи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

“Помолихме го да предаде една и на Бойко Борисов. Не знаем дали ще бъде втората прочетена книга в живота му, но много е важно – той каза, че обича да чува „Congratulations” – хубаво е да прочете как се вижда отстрани неговото управление”, отбеляза Гергана Алексова, която връчи книгата на Цветанов.

“Избрахме да оценим правителството с карикатури, защото смешните политици правят смешна, но за съжаление и опасна политика”, коментираха младите социалисти, докато раздаваха своята книга из парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

214

борисовщина

преди 13 години

Поредният гафБойковски шменти-капели.Убийците в ареста пропели.На ливада труп до труп.Извади ги Цветанов накуп.Тъй банкянският конт,изтънчен кат мамонт,ни изложи във Берлин.Прости му боже!Амин!

213

ръмби

преди 13 години

ей, това комуниста си тъпе парче. какъв болен мозък може да му хрумне да прави книга с карикатури за правителството? доколкото си спомням в лицето на обществото по-големи карикатури от Серго-гея, Р.Овч, Румбата с цирея на мутрата, пелтечещия монарх и догановата сюрия от необразовани ченгета капиталисти няма. оценката е факт вече година.пък сега червените натегачи от напъване ще се наакат в гащите.

212

Do За комунистите

преди 13 години

А бе ***-какво означава 8.2 млрд. лева резерв при положение, че поетите задължения многократно надвишаваха този т.нар. резерв.Много е лесно да говориш така - в края на управлението не плащаш текущите задължения и трупаш парите в "резерва", поемаш множество нови задължения без обезпечение и необходим ресурс и сега мажеш очите на *** като теб,че видиш ли-добре че сме имали "резерв" иначе още по-зле щеше да е.Твоя проблем е, че си *** комунист,който не вижда и не осмисля фактическото положение

fallback