Снимка: БГНЕС
fallback

"При сегашното управление отново има завръщане към политиката на Иван Костов", обяви в Сандански червеният лидер Сергей Станишев.

"Правителството променя всеки ден своите позиции и така проличава една крайно дясна политика", категоричен бе той.

Oще по темата

Според него за последните девет месеца от управлението на ГЕРБ кризата се задълбочава.

"Днес страната се намира в много тежка ситуация. Естествено икономическата криза няма как да не оказва влияние върху България, но можем да констатираме, че нейните измерения добиват все по-дълбок мащаб в страната ни", каза лидерът на БСП.

По думите му трябва да се наблегне най-вече на работата на общините. В приветственото си слово пред присъстващите на Националното съвещание на БСП в южния град , Станишев уточни, че партията му е взела решение за местното самоуправление.

"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той.

"Искам да вдъхна повече доверие и солидарност на кметовете и представителите на общините, присъстващи на днешното съвещание", допълни Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Един Българин

преди 14 години

Ха дано! Благодарение на дясната политика ядохте и пихте 8 години! Изчезвай от България мазен,гаден, малък, очилат плъх!!!!

115

az

преди 14 години

Evala na Doncheva.Opasna e.

114

Татяна Дончева

преди 14 години

Станишев е безпомощно момче,не случайно във всички медии е нарисуван като Мишка...Станишев постави БСП в един буркан с ограничено количество въздух...Абе,дете на Политбюро ти виждал ли си в живота несправедливост.Кандидатствал ли си за работа,да си по дабрия и да вземат друг...В БСП се подкрепя председателя каквото и да прави и дори нищо да не прави...

fallback