Снимка: БГНЕС
fallback

Аз не смятам, че трябва да говорим за войни, а за личности в институциите. Тази война е предизвикана от президентската институция. Симеон Дянков отиде добронамерено в президентството.

Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов пред БНТ.

Oще по темата

След срещата между министър Дянков и Първанов се разбра, че президентът върви към един друг политически проект, коментира Цветанов.

Това, че веднага излезе стенограмата, вече е провокация, убеден е Цветанов.

Аз вече ще се замисля, когато трябва да отида при президента. Ние ще поискаме аудиозаписа чрез председателя на парламента, каза вътрешният министър.

Това са принципни неща - когато заемаме определени постове, не трябва да водим такава война, категоричен е Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

624

георги

преди 14 години

Защо само плюете по управляващите ? Имам чуството вече, че това се прави срещу заплащане от определени хора. Аз не виждам кое му е толкова злето, като се има в предвид световната криза. Особенно пък за цветанов, такъв съвестен мъж. Изкара на бял свят сумати мафиоти, хванаха престъпници които са търпяни години наред. Аз мисля че си върши работата по-добре от всеки друг преди него!

623

..

преди 14 години

"Да освободим Дянков от мъките и да го изпратим у дома!!!" подкрепете групата във "Фейсбук".

622

Анонимен

преди 14 години

С поведението си Цв Цв не показва нищо друго, освен професионална деформация на квартален отговорник- милиционер. Защо се гневи, че се разбра какви глупости говори Дянков? Нали е за прозрачността на действията и поведението във властта? Като не му достига на Дянков домашно възпитание, какво да се прави? Все ще го спасяваме от самия него ли? Нали вече е голямо момче? Да си носи сам последствията!

fallback