Снимка: БГНЕС
fallback

Съдът трябва възможно най-бързо да разгледа случаите, свързани със заменки на гори, и да се произнесе по случая, призова в парламента депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова по повод  изказването на премиера Бойко Борисов, че от Европейската комисия могат да наложат парични санкции на България.

Нинова допълни, че не е запозната с фактите и не може да коментира дали по времето на управлението на Тройната коалиция са правени такива заменки.

Въпреки това тя бе категорична, че единствено съдът трябва да се произнесе в този случай.

Oще по темата

“В изявлението си Бойко Борисов обяви, че има жалба, но не се знае от кого. Не може да има жалба без автор”, коментира от своя страна друг депутат от БСП – Любен Корнезов.

Според него първо трябва да се види има ли наистина такава жалба, какво пише в нея и какви са аргументите.

Корнезов изрази готовност в качеството си на правист да “защити авторитета на България” и призова да не се пускат непроверени слухове в публичното пространство, когато става въпрос за толкова сериозни обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Анонимен

преди 14 години

БСП: "Съдът са нашите платени к***и. Те са най-компетентни по нашите въпроси. Равенство и справедливост, братя!"

91

Народен съдия

преди 14 години

Защо съдът бе, другари? Нали защитавате интереса на народа, демек на обикновените хора. Кълнете се, че сте леви, социални, състрадателни, обичате българския народ и България. Защо така грубо бе, другари? Съдът казвате, а не съвестта. Лошо, много лошо. Пак ще дойдат избори и тогава ... народът?!

90

ba6gad

преди 14 години

Свинете започнаха да говорят,комунистическите *** освен да миришат и ***,не могат да правят друго.За плюскането знаем ,че могат ,но до там се простират способностите им.Сега за тези заменки се изказват ***,които не са пряко ангажирани с грабителските заменки и говорят все едно за сефте чуват за подобни практики на партията им,а те се изхранваха от тях 4 години.Толкова ли бързо ги забравиха,***.

fallback