Снимка: БГНЕС

47-годишната Наталия Уилсън, която е заподозряна за убийството на Славка Найденова и сина й, може да е извършила престъплението по поръчка, предположи пред БНР бащата на Славка – Павел Найденов.

"Тази изкуфяла (бел.ред. – Наталия Уилсън) може и да е приела поръчка отнякъде да свърши тая работа. Тя е следствена и ще си каже дали е поръчка или какво е", посочи Найденов.

Найденов обяви, че се чул с мъжа на Славка – Филип, който му обяснил, че последните часове е бил разпитван, но не е заподозрян.

Още по темата

На въпрос дали изпитва лична вина за трагичната участ на двете си деца (Славка Найденова и Илия Павлов – бел.ред.), баща им отговори:

"Не мисля така. Всичко е било както трябва. Но хорското мнение не можеш да го спреш", допълни той.

Росица Пенева, приятелка и сътрудничка на убитата жена, твърди, че Славка не е споделяла никакви страхове.

"Изумена съм от случилото се", каза тя пред БНР и допълни, че задържаната за убийството Наталия Уилсън се познавала с хора от обкръжението на бившата съпруга на Илия Павлов – Дарина, която живее в Щатите с трите си деца.

"Не знам дали са лични познати, или имат общо чрез обкръжението на Дарина, което се грижи за къщата й във Виржиния", посочи тя и допълни, че не вярва убийството да е битова драма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase