Снимка: Булфото
fallback

В декларация до медиите местната структура на "Атака" в Самоков се разграничи от действията на общинския си съветник – бизнесмена Юрий Галев.

"Ние, членовете и симпатизантите на "Атака" в Самоков, водени от моралните принципи на партията, се разграничаваме категорично от деянията на общинския съветник г-н Юри Галев, като считаме, че с поведението си той уронва авторитета и престижа на партията.

Oще по темата
Подобни деяния са несъвместими с високоотговорните цели и задачи на "Атака" и не са характерни за членовете и симпатизантите от нашия регион.

Призоваваме многобройните си привърженици да не допускат подобни прояви и да работят за изграждане на авторитета на партията", се чете в декларацията им, подписана от председателя на общинския сбор на партията в Самоков – Петър Гуцалски.

По-рано днес премиерът обеща, че ще разпердушини РПУ-Самоков заради действията им или по-скоро бездействието им по скандала с Галев, който в събота вечерта заедно със свитата си преби охранители на лифта в Боровец.

Драмата се разигра, след като пазачите отказали да пуснат сина му Юрий Галев-младши да се вози без пари на лифта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

atakist-bg

преди 14 години

много малко ги е бил , мутрите трябва да се бият повече защото винаги застават на страната на Българският враг и дори са по агресивни от самите си господари. Мутрите са слаби душици / предатрели. Едно време дядовците на тази пасмина застанаха на страната на гърците"крадците" срещу нас като по този начин Ни отнеха Елада (южна България) после на турците / после на комунистите "американските евреи" Винаги когато някой има лоши намерения кън Нас - силните Българи. Добе че ги е набил

164

слушател

преди 14 години

както и другите авери също има помагат да не падат момчета и какво ГАЛЕВИ ВИНОВНИ САМО СТРЕСИРАТЕ ПОЧТЕНИЯТ ЧОВЕК И НАБЕДЯВАТЕ В НЕИЗВЪРШЕНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ НЕГО СРАМОТА ОПЕТНЯВАЙКИ ИМЕТО МУ КАКТО И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ТОЙ ЧОВЕКА Е ТОЛКОЗ ОБИЧАН ОТ СЪСЕЛЯНИТЕ СИ КРАЙ НЯМА А ВИЕ САМО ГО НАПАДАТЕ БЕЗПОЧВЕНО И ХВЪРЛЯТЕ КАЛ ПОСАМОКОВСКИЯТ СЪВЕТНИК

163

слушател

преди 14 години

мки права е и майката и адвоката,който не отбеляза факта че,малколетното дете е бито с каска по тиквата зад а му дойде акъла2 ако гледате видео материала внимателно ще видите ?тате идва тичешком към 2 те момчета с картата забравена от сина му.човека правилно е постъпил а това че двете момчета са се хлъзнали и паднали от леда какво са виновни галеви?това, че галев има по резки движения какво е виновен човека ясно се вижда как се протяга да подаде спасително ръка на падащато момче

fallback