Снимка: БГНЕС
fallback
Чух се днес по обед с Марио Тагарински и той е добре, каза премиерът Бойко Борисов в отговор на опасенията на Яне Янев, че депутатът е изчезнал. За лидера на РЗС допустима хипотеза е дори „политическо отвличане”. 

Снощи Тагарински е празнувал 33 години от сватбата си и затова не е вдигал телефона си, обясни Борисов. Яне Янев само вдигал пушилка.

Марио Тагарински подаде в петък заявление за напускане на ПГ на РЗС, след което парламентарната група на Яне Янев практически не може да съществува.

Сутринта в събота лидерът на РЗС обяви, че от вчера никой не може да се свърже с Тагарински нито на мобилния, нито на домашния му телефон. Затова хората на Янев се притесниха за здравето и живота му.

Янев дори поиска вътрешния министър веднага да обяви Тагарински за национално издирване, но Цветанов отговори, че това към момента не се налага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

tarikata1128

преди 14 години

Марио Тагарински е една от НАЙ едрите АКУЛИ която забогатя като ограби държавата. Ако се вникнете в първите стъпки към ограбването това започна от Сливен и това е благодарение на човекът с Трабанчето или казано Иван Димов. Това прасе първо живее на пъпа на София, а от къде е той от Ямбол как стана депутат, Защо от Ямбол влезе с листата на Сливен, защото най лесно се подменяха избирателните листи, от там да се започне най напред и след това как забогатя. От СЛИВЕН влязоха пет депутати а никой от тях не се завърна Всичките станаха милионери затова зад решетките начело със създателя Иван Димов.Всички Врачанци да направят подписка за да го премахнат този *** защото благодарение на техните гласове остана депутат за да кръде, но Яне не дава и за това напуща партията

49

Луцифер

преди 14 години

Киборга Яне - РЗС беше създаден от червената мафия, под генното акушерството на ДС, като контра пункт на Иван Косов и Синята коалиция. Този клоун с помощта на ДАНС трябваше да оглави демократите в България!? Е, активното мероприятие се провали, а отгоре на всичко Яне се взе много на сериозно и излезе от контрол - в резултат кукловодите го изключиха от щепсела... ДС дал, ДС взел! Сори...

48

Морския

преди 14 години

Този мазен толстолоб не става да го сготвиш за Никулден,ще вмирише всичко.

fallback