fallback

По данни на Националния статистически институт към 31.12.2008 г. „настоящ адрес“ в София имат 1 189 602-ма души.

Това са 1 189 602 живота, с 1 189 602 всекидневни радости и проблеми на един и същи фон – София.

В седмицата преди избирането на кмет на столицата Dnes.bg показва 6 от всичките животи в града, по един всеки ден до деня на изборите.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

185

Кръчмаря

преди 14 години

до "malak na 17" Както и очаквах - ти си тук.Имаш много активна позиция (само не разбирам защо понпкога държиш да провокираш) Но забелязвам че израстваш.Адаги мои - ако си мислите че разни пичове не ви манипулират и не гледат реакциите тука - жестоко се лъжете. Дори се оглежда какви репортажи се пускат и се предвиждат реакциите. А сега погледете си коментарите и вижте: дребнавост, предразсъдъци, неразбиране и липса дори на желание за такова, неоправдана агресия и цинизъм. Това е лицето ни ..

184

malak na 17 do 169

преди 14 години

4i4o da te pitam kak taka nqma BALGARI v Sliven...slu6am i NEVQRVAM NA O4ITE SI.Mi to KOSOVO ve4e e v glavite na tapacite kato toq deto kazva 4e v SLIVEN NQMA BALGARI.Az mislq 4e BG e pred razpad za6toto horata prosto neiskat da JIVEQT ZAEDNO.I kolkoto po barzo stane tova po barzo 6te svar6i tazi NEPONOSIMOST I MAZOHIZAM NARE4ENA BG!

183

Toni

преди 14 години

Личи си и ти колко си ходил в чужбина :D Лъскавите истории са само по филмите. Хората из Европа за разлика от нас не те преценяват по външния вид, а по качествата ти. Затова сме на такова положение - важно как изглеждаш, а образованието няма особено значение, особено след като можеш да си го купиш. За жалост на всеки, който поживее повече в чужбина, му се връща само за да се види с близките си и защото България става за купон. Но на никой не му се остава повече в стараната на големите парадокси.

fallback