Снимка: Булфото
fallback

За 18 общини и кметства у нас тази събота е ден за избори.

Вотът за кмет на район "Илинден" в София се осъществя в 40 избирателни секции.

В една секция ще се гласува и в село Балша, където има избор за кмет на кметство.

Осем кандидати са регистрирани за участие в частичните избори за кмет на район "Източен" в Пловдив. Разкрити са 70 избирателни секции, като в десет тях са създадени специални условия за гласуване на избиратели с физически или зрителни увреждания.

Oще по темата

Частични избори за кмет се провеждат в община Стамболово, в село Капитан Петко войвода (община Тополовград), в Бяла черква (община Павликени), в Ракитово, както и в село Горски сеновец (община Стражица).

Местен вот има и в община Дулово. Досегашният кмет Митхат Табаков бе избран за народен представител от ДПС.

Седем са кандидатите за кмет на община Руен. Досегашният кмет Дурхан Мустафа също бе избран за народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Българин

преди 14 години

38 - погледни какво съм написал под 8. Да - появявала се пред хората, ама още повече пред *** от Захарна фабрика - същите които убиха проф. Калоянов и още много други хора, които крадат, изнасилват и мародерстват на поразия, които бомбардират влаковете с камъни - на крака им е отишла да им дава противозаконни обещания, че ще им узаконис трупаните на чужда земя и без разрешение бараки и ще им плати тока !!! И ти наричаш хората ***, задето не гласували за *** *** !!!

38

37

преди 14 години

Гербаджийката се появяваше пред всички хора от кварталите и който искаше я спираше и говореше с нея.Лично и открито говореше както по уличите , градинките и парковете, така и на всички които искаха да я видят я видяха. Няма платени писачи, има платени гласоподаватели и вие май сте от тях господине. Тази жена като стане кмет такива *** като вас, трябва да ги изхвърля. никой не я оправдава, но на вас не ви изнася истината. личи си какво представлявате вие платен слуга на БСП и Петър Ангелов.

37

До Иван

преди 14 години

Писна ми от платени писачи!Ако ставаше нещо от ГЕРБАДжИЙКАТА трябваше да се появи лично и открито пред хората, а не да се налага др да я оправдават по форумите, незнайно защо!

fallback