Снимка: БГНЕС
fallback

 

"Сделки, направени по времето на двама военни министри, отиват в прокуратурата", обяви министърът на отбраната Николай Младенов.

Така на практика скандалният ремонт в столовата на министерството, за който са пръснати милиони левове, ще бъде ревизиран из основи.

Dnes.bg вече извади на бял свят покупките на Николай Цонев и Веселин Близнаков.

Маси за шест души – 1200 лв. бройката;

Oще по темата

Поставка за сапун – 400 лева, поставката за тоалетна хартия – 200 лв.;

Резачка за салати – 8750 лева, супници за по 3250 лева всеки и много др.

"Възмутен съм, защото армията е устоят на държавата. Военните – нашите войници, офицери и генерали, са били превърнати в палячовци на няколко министри", отсече днес премиерът, който дойде в МО за среща с министър Младенов.

"Само с Министерството на отбраната прокуратурата има много работа", допълни той.

Премиерът поясни, че на прокуратурата ще бъдат дадени три папки с документи - договорът на Социалната агенция на министерството за забавните програми на хотелите и почивните домове на ведомството, документи за скрита приватизация на спортните имоти на МО, и за сделка, с която от бюджета на ВВС са отнети 10 млн. лева и е закупена машина за производство на хангари.

По думите на Борисов към днешна дата в министерството има над 50 млн. лв. пасив, а до края на годината се очаква той да достигне 250 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

162

SS

преди 14 години

Бойко на България и трябват прокурори и то много за да могат всичкикрадци от бедния джоб на българина да си получат заслуженото а на теб паметник по-велик от Александър Невски ако направиш това. А всички комунистически гъзомийници вече трябва да са разбрали че хората немогат да им се промият мозъците толкова лесно- народа вече е дорасъл и вижда истината драги ми археологически изкопаеми от отминалата ера

161

az

преди 14 години

Мухобойко, Мухобойкоооо... да си ни жив и здрав и ти, и руските ти партньори!ае со здраве

160

Анонимен

преди 14 години

Ако не бъркам,май в тая сграда беше и военната полиция.... да питам с какво са се занимавали до сега....и чии интереси са защитавали...

fallback