Снимка: БГНЕС
fallback

 

"За сега няма възможност за увеличаване на полицейските заплати", призна вътрешният министър и за пореден път обяви, че застава зад справедливите искания на униформените.

"Обувките за българските полицаи са направени така, че да печели една фирма. Затова искам при обявяване на тези поръчки да присъстват представители на синдикатите", каза Цветан Цветанов пред bTV.

"Създаването на ДАНС беше заради конфликта между бившия вътрешен министър Румен Петков и тогавашния премиер Сергей Станишев", коментира още той.

Според него ДАНС има своето бъдеще, "но трябва да е тиха и с голяма ефективност".

"Трябва да се разбере, че МВР и ДАНС не се състезават, а работят заедно", каза вицепремиерът.

Oще по темата

"Бях поканен от синдикатите в Благоевград да се срещна с обвиняемите за убийството на Ангел Димитров-Чората", допълни Цветанов.

По думите му по това дело обществото не застанало на страната на обвиняемите полицаи, а само на роднините на Чората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

едно ченге

преди 14 години

Ами гръмни се сега бе ***.То и от теб никаква полза.А за почесването *** се справя добре.И сестра ти не е за изпускане.Айде отивам да се чешем с тях двете.

48

До 42

преди 14 години

А аз пък, ако съм на мястото на ченгетата ще се гръмна. От срам. Че съм сред най мързеливата и престъпна пасмина в Бъргария, а именно българския полицай. Принципно дебел, ***, некомпетентен, арогантен, често неграмотен, умира на 42 от затлъстяване, инсулт или инфаркт поради мазните кюфтета които нагъва денонощно докато си почесва макарите в патрулката.

47

Amenhotep

преди 14 години

Полицията с увеличение на РУШВЕТИТЕ!

fallback