Снимка: БГНЕС
fallback

Правителството да се подготви за сдаването на властта, а не да назначава посланици и генерални консули, призова бъдещият премиер Бойко Борисов.

“Ние ще направим бързо кабинет и няма нужда от такива назначения, които след това ще анулираме”, допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му, който си мисли, че ще бъде назначен сега и ще се спотайва и ще саботира новото правителство, няма да успее.

"За мен управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов

Той определи подкрепата на Атака като достойна постъпка и допълни, че най-вероятно във вторник ще стане ясен председателят на бъдещия парламент.

“Имаме готовност да съставим кабинет, който да отговаря на обществените очаквания и да работи ефективно, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Кур

преди 15 години

Демикрацията, в чистия и вид, изисква способноста за самостоятемно мислене. Способност която мюсулманите нямат. Виждам че се опитват да прокламират терористки идеи тук. Българи не им се връзвайте и не им отговаряите изобщо. Това а нскообразовани и некадърни хора, които живеят на гърба на всички нас. Просто трябва да помагаме на новата власт. Боъковите хора имат амбицията да се справят проблема. Сами обаче ще изпитват големи трудности, затова нека им помогнем.

135

mnenie

преди 15 години

gospoda,molq pusnete edin kirilizator,ne iskam da komentiram na indianski.

134

ade be

преди 15 години

До Рабмо- Здържай си езика!!Никога няма да стигнем турците по сплотеност и солидарност и по много други неща ,все заслужаващи уважение.

fallback