Снимка: БГНЕС
fallback

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

кака Мара дет са бар

преди 14 години

Нека да накараме младото поколение да излезе и да гласува на следващите избори. Разберете, че от негласуването печелят единствено ДПС и БСП. Те си имат един зомбиран и твърд електорат, който под строй си гласува за тях. А и ако погледнем и графиките на които е показано образованието на хората които гласуват ще видим , че това са двете партии подкрепяни от хора с най нисък умствен потенциал. Искаме ли това да продължава в България. При социализма много бяха свикнали да са като овце на ясла. Малко, но пък има за всички. И е сигурно. Друг е въпроса, колко беше сигурно и дали им стигаше. На повечето хора не им се налагаше да вземат решения, да мислят. Мисленето и собственото мнение бяха нещо много лошо. Е, как искаш от тези хора да започнат да мислят сами? Те ще си гласуват за БСП, ще стигат дъното, после пак и т.н. Докато не умре и последния, живял в робство.... Само че нито аз, нито ти заслужаваме да стигаме отново дъното. Можем да ги спрем.

154

vitosha bistrica

преди 14 години

B.B ;Az ne moga da zabrania na obshtinarite da vzimat rushveti,na KAT da vzimat podkupi,na lekarite pari pod masata,za da zapo4na rabota da plashtam,za da vzema izpiti -pari!zaklu4ili mi kolata sas skoba-pari na raka!Tui kato nikoia partia ne moge da se spravi s tezi poroci boikot na izborite!Boiko i ti ne mogesh zatova gledai si IPON i si har4i parite iskarani ot ;ohranitelna deinost;Znaesh za kakvo stava vapros!

153

преди 14 години

NE ISKAM DA ME UPRAVLIAVAT NEUSPIYALI 4ENGETA I MUTRI!BORISOV DA SI HODI PRI MUTRITE!

fallback