Снимка: БГНЕС
fallback

„В някои от изказванията на учредителите на новия полицейски синдикат имаше политически нюанси“, категоричен е министърът на вътрешните работи Михаил Миков.

МВР шефът допълни, че хората, които организират полицейския протест в неделя, го правят не за постигането на социални искания, а само и само да правят протести.

„Сигурен съм, че СДВР ще осигури реда в столицата“, каза той.

По думите му тъжното и лошото в тази ситуация е, че въпреки проведените разговори и постигнатите резултати организаторите на протеста са създали синдиката само за да протестират.

Той още веднъж припомни, че искането за 50% увеличение на заплатите е невъзможно.

„Имам чувството, че това увеличение беше заложено като искане, за да се стигне на всяка цена до едни такива протести“, допълни Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

преди 15 години

Абе 141 ти ведомости ли пишеш в МВР, че знаеш колко е заплатата на редиви полицай ? Айре семкаджийте да си гледате риболова, бъркането в носа и чесането умно по главата и да не изказвате компетентни мнения !! Пиели водчица маструбирали и гледали порно едва ли не в районното, абе ти от коя планета пада ?

142

преди 15 години

цитат: "Да протестират! А, къде бяха, докато ние протестирахме? Биха народа, ето това е истината." това е много точно твърндение. Съгласна съм, че нямаме нормална и работеща полиция, имаме само полиция с неоснователни и високопарни искания.

141

da da

преди 15 години

Нямам думи, нахалството на полицаите мина всички граници. Вместо да висят по протести да вземат да си свършат работата дето и без друго не я вършат....имам толкова много познати, които работят в полицията и по техните думи цитирам: "по цял ден нищо не правим".* Самият аз съм ставал свидетел на полицайското бездействие и нежелание да се ангажират с работа. Ходил съм на гости* в едно столично районно - влизам в кабинета, а те миличките си гледат телевизия, седнали на по чашка бира и водка и така си уплатняват работното време*. А що се отнася до уж ниските им заплати, то аз разбрах колко точно според тях е "ниско", 1000 лева ниска заплата ли е? а? Защо в момент на криза решиха, че само те са привилегировани и заслужават повишение?* Народа гладува, харата са безработни, а полицайчетата решиха, че им били малко парите?!?!*

fallback