Снимка: БГНЕС
fallback

До края на седмицата работна група от представители на изпълнителната, законодателната и съдебната власт ще формулира основните проблеми в областта на правосъдието и вътрешния ред, ще предложи пътищата за тяхното разрешаване и конкретните срокове, в които това ще стане.

Мерките ще бъдат консултирани и реализирани в следващия месец-два с експертната помощ на Европейската комисия и правителствата на страните-членки на ЕС, обяви премиерът Сергей Станишев.

По думите му целта е да се координират и концентрират усилията на институциите, за да бъде свършена повече полезна работа в кратки срокове.
Станишев посочи, че е получил съгласието на ЕК и на страни членки на ЕС да окажат помощ на България при решаване на проблемите.

„Ние няма какво да крием, заинтересовани сме от пълна прозрачност на усилията, които полагаме, заинтересовани сме да използваме капацитета на партньорите си в реформите във всички области, за да постигнем най-добрите европейски стандарти”, заяви Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Българин

преди 15 години

Българи ... на тия избори трябва да се хванем и да изметем тая доганокомунистическа ЗГАН от парламента

34

Vlado

преди 15 години

Сергейчо със задочната си мазна усмивчица тип: кой ми изяде кифлата.Той ли ще се бори за доброто на народа? Той , чийто баща почерни хиляди българи пращайки ги във БЕЛЕНЕ на "почивка" с държавни пари.Само немога да разбера пенсионерите прости ли са или са мазохисти, че продължават да гласуват за него.Съпартиеца му Жан им девалвира парите дето цял живот са събирали за внуците и ги направи на стотинки. Серго по всичко личи се е заел да им девалвира и здравето... *** нека пак да гласуват за него. После само да не се оплакват че трамвайчето от рекламата на БСП отива към ГРОБИЩЕТО !!!

33

Червената помия

преди 15 години

Не бе, пич, току що е изпълнил песента "Брала мома къпини"и за нагледна агитация е използувал кошничката си.За да илюстрира, че дойдоха с празна кошница, а сега са осигурили и пра внуците.Сега борбата е следващия мандат да осигурят и пра-пра внуците.

fallback