Снимка: Булфото
fallback

ГЕРБ няма да се коалира на предстоящите парламентарни избори нито с ДСБ, нито с "Атака“. ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори и се надява да спечели мнозинство.

Това заяви в Пловдив народният представител Лъчезар Иванов.

В сряда привечер пък лидерът на ДСБ Иван Костов изрече следната прогноза пред съпартийци в район "Триадица“: ГЕРБ ще се изкуши да управлява с БСП, ако пред себе си има само малки партньори.

За движение "Напред“ Костов коментира, че "това е формация, която опряна на парите на олигарсите, ще влезе във властта и ще държи на каишка едно правителство“.

По думите му БСП в момента е ужасена – социалистите прикриват престъпления и дела.

Лидерът на ДСБ припомни случая с починалия по време на разпит ключов свидетел Пламен Куцаров.

Костов заяви още, че „БСП се опитва да спечели изборите с насилие“.

Той е категоричен, че десните сили трябва да бъдат обединени от „кошмара на трети мандат на ДПС“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

ПЛАМЕН ДОЧЕВ

преди 15 години

Някога в земите ,които днес наричаме наша родина са живели велики и достойни хора,старовременни мъже от които са изпитвали респект гърци,римляни,араби,готи,келти,хазари,татари и др.Именно те са успели да съхранят за нас тази велика страна ,която имаме днес.И за да успеем да я запазим за нашите деца и внуци ,всички ние трябва да се възродим като един народ,една нация и една родина.Ние не сме сини,не сме червени,не сме българи и небългари,ние сме един народ ,народ от свободни граждани със свободна воля.На тези ,които са изгубили вяра и надежда,ще кажа върнете ги.До последният момент трябва да вярваме в доброто начало у хората.За да можем да имаме това което не сме имали никога,трябва да направим неща ,които не сме правили никога.Именно вие българският народ сте слънцето и светлината,които ще разтопят 19 годишната ледена епоха сковала тялото на нашата родина България.Знам ,че има хора,които се будят гладни,знам,че има хора които се чудят как да си плащат вноските по кредитите.На всички тях ще кажа променете живота си,изправете се като един народ срещу тези ,които ни докарахaдо тук,заради вас самите,заради вашите родители,заради вашите деца.Бог да пази вас и вашите семейства,Бог да пази България.

56

Сталин

преди 15 години

Другарю партиец, ще ти цитирам стихотворение, писано от 12 годишната съветска ученичка *** Нерубина през втората половина на тридесетте години по адрес на т.нар. "врагове на народа". Това ви чака вас, мръсни болшевики :Трижди презрени и мерзки гадове,кого заплашвахте вие със смърт,не, не очаквайте вече пощада,разстрел за вас ***-това е съдът !

55

преди 15 години

се очертава една дълга ваканция за БСП и ГЕРБ от парламента!Българският избирател е изненада !веднъж стомна за вода от мони комарджиятано номера няма да мине с боби мутрака1Инстинкта за самосъхранение на българският гласоподавател заработи и си иска държавника Костов!Веднъж го е вадил от криза и не иска повече експерименти!

fallback