Снимка: БГНЕС
fallback

“Само обединени десните партии ще получат вот, който ще им осигури достатъчно места в следващия парламент и ще бъде гаранция за сформиране на ново дясноцентристко правителство заедно с ГЕРБ”, обяви депутатът от БНД Атанас Щерев.

По думите му манията за лидерство спира подписването на предизборно споразумение.

“Който не работи за дясно обединение, работи за БСП”, обяви депутатът.

Според него са необходими нови лица в дясноцентристко пространство.

“Правителствата на Иван Костов и Симеон Сакскобургготски доведоха до споразумения с НАТО и с ЕС, а правителството на Сергей Станишев доведе до спиране на средствата от ЕС за нашата страна”, добави Щерев.

Той заяви, че БНД ще изпрати писмо до партиите от европейската десница с молба за подкрепа на българските десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

морето

преди 15 години

още един дето го хапе кучето

34

Лазаров

преди 15 години

За хора като вас мога само да приложа следния цитат от разказа на Й.Йовков "По жицата" : "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Вашата човешка драма е толкова дълбока и се състои в това, че дори не осъзнавате колко сте болни и как червената идея за "светло" бъдеще е унищожила и последните ви мозъчни клетки. В днешно време с тази напреднала медицина няма нужда да да дирите бялата лястовица. Борете се, лекувайте се, консултирайте се със психиатър, взимайте медикаменти и току виж чудото стане. Отвращавайте се и се възмущавайте от факта, че нормалните хора ви изолират колкото си искате, но само във бялата стая! Иначе сте опасни за външния свят и може да направите някоя глупост. Не забравяйте, че всеки излекувал се е добре дошъл обратно в обществото. Хайде, успех и със ЗДРАВЕ! :)

33

ДO 24 и 22

преди 15 години

вашата омраза и "демократичност" са обяснение за това ,че БСП още е жива. Всъщност жив е един идеал. А светът страда от хора,устроени като вас. Що за демократи сте вие,които ще криете личните карти на хората,които са ви отгледали и създали.А ще кажете ли на тези,на които ще криете личните карти за кого да гласуват,за да не им ги криете .

fallback