Снимка: Булфото
fallback

НДСВ издигат Соломон Паси за шеф на НАТО.

Цяло денонощие медии тръпнеха да научат "ексклузивната новина", обявена и афиширана от жълтите.

Предположенията: НДСВ се махат от тройката и царят си тръгва, се оказаха кьор медиен фишек

"Нека да не поддържаме взаимно такива очаквания, не е това", обяви пред Dnes.bg говорителят на НДСВ Станимир Илчев и запази интригата до 14 часа днес:

Политикът, дръзнал още през 89-а да разбуни духовете в България с еретичната мисъл да влезем в НАТО, е издигнат единодушно от царските люде за председател на Северноатлантическия пакт.

"Най-трудно човек получава признание в собствената си държава. Благодарен съм за подкрепата и оказаното съдействие. Първата и най-важна подкрепа за мен е тази на правителството", каза Паси.

От НДСВ разтръбиха още, че започват и национална подписка с искане за промяна в конституцията заради настояването им вота да се проведе в един ден.

"69 подписа в парламента вече са факт, като НДСВ са подкрепени в искането си от част от десните партии, както и от Николай Камов", допълни Станимир Илчев.

Жълтите твърдят, че червените им коалиционни партньори вече се разколебавали дали пък изборите да не станат в един ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Таня

преди 15 години

Дотук не видях смислени аргументи срещу Паси, а само злъчни коментари и обиди в стил 3-ти клас. Паси буквално е един от малкото разсъждаващи политици в България, които мислят дългосрочно, за разлика от популистките палячовци, от които ме е срам. И за съжаление, тъй като повечето избиратели са като вас, просперират демагозите. За Косово - имате ли някаква бегла, ама бегла идея от сръбска и албанска история или говорите наизуст? Спяхте ли спокойно, докато хора измираха в обсадено Сараево?

37

Тin-a-a-a от TSeKa

преди 15 години

Как да уважаваме човек, който като пълнолетен и студент се е шегувал *** с приятели, като им е поднасял мръсотия за пиене в бутилка за бира? Това го знаят и децата! И не е само тази "остроумна", високо етична шега! Как да уважаваме и още повече, да вярваме в мъж, който плаче, макар и при радостно събитие (приемането ни в НАТО)... Човек с такъв слаб нервен статус ли е подходящ за най-отговорния пост в света (той ще държи "копчето", или не?!). Това не е ли известно на световната общественост? А сентенцията "човек е голям, колкото са мечтите му" си е чисто комсомолско манипулиране човек нека си мечтае и да си мисли, че е голям колко му е глупаците да повярват, докато идеолозите се награбят.

36

преди 15 години

Паси е действал винаги срещу България! Такива трябва да бъдат изритани, а този "хубостник" да върви в Газа. Нали той е един от идиолозите за Косово? НДСВ да си гушне Симеон и хайде бай-бай!

fallback