Снимка: Булфото
fallback

Народният представител Евдокия Манева заяви, че не е имала намерение да напуска парламентарната група на ДСБ и няма да я напусне.

"Възмутена съм от думите на Станимир Илчев (НДСВ), цялата тази завера не ми е известна и се чудя защо видимо сериозен човек като Илчев се занимава с интриги", коментира тя.

Снощи говорителят на жълтите обяви, че предстои създаването на нова парламентарна група, в която ще участват от 3-ма до 5-има депутати от групата на ДСБ, които не одобряват политиката на лидера на партията Иван Костов.

Илчев нареди в новото формирование Нено Димов, д-р Николай Михайлов, Антонела Понева, Васил Паница и Евдокия Манева.

Основания за прогнозата му давали центробежните сили в ДСБ и напускането на Анастасия Мозер от ПГ на Движение "Напред" .

Илчев се закани още, че днес от 14 часа, НДСВ ще обяви ексклузивна новина.

На въпрос на Dnes.bg дали новината е свързана с бъдещето на тройната коалиция, говорителят на НДСВ заяви:

"Не е свързана с излизане от коалицията, нека да не поддържаме взаимно такива очаквания, не е това".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

КНК

преди 15 години

Греда да ти вкарат в окото ,ти пак няма да видиш огромната полза за страната от управлението на Иван Костов.Както няма да видиш и спасяването на страната след Лукановия-Беров-Жан Виденов преход.Няма да видиш изказването на идеи и тяхното реализиране. Но виждаш "великите" идеи на Сергей,Симеон или Доган.Виждаш огромното изобилие от идеи ,но не виждаш пълното бездействие за тяхвото реализиране,а крайния резултат от това поведение е пълната изолаци на България от света.Защо след толкова много идеи няма никакво изпълнение. Единстветото обяснение е,че на тези носители на "велеки" идеи Сергей,Симеон и Доган липсват компетентност,желание и морал за да поемат отговорност и реализират някоя от своите идеи. Това ги кара да бездействат,държавата да върви на самотек и в този забързан свят другите ни задминават като спрял влак на малка гара.

13

преди 15 години

Интересно какви идеи виждаш от Костов. За 19 години единственото, което приказва, е, че комунистите са лоши. Ако слушам Костов, така и няма да разбера кое е добро, защото той не казва... 19 години не можа да измисли добро, но лошо вижда навсякъде. Освен когато е на власт и забогатява със страшна сила. И когато е депутата в разрез с Конституцията, но не проявява дори елементарната "любезност" да разреши да бъдат довършени следствията, които чакат имунитета му - нещо, което дори един педофил направи преди няколко месеца. Единствената надежда за България е Костов да НЕ помирише парламент и, заедно с унищожената по негови заслуги СДС, не се разкара от политическия хоризонт. Следващата надежда е строго мажоритарна избирателна система и периодични отчети на депутатите пред избирателите в избирателните им райони.

12

45689

преди 15 години

a.p.4ehov be6e kazal,,samo groznite i vliubenite sa verni,,

fallback