Гергана Грънчарова. Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова заяви, че реанимирането на темата за 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" никога досега не е донесло полза.

"НДСВ много добре съзнава, че в ситуация като тази всяко едностранно заявление, което не е консултирано и координирано с европейските ни партньори, може повече да навреди, отколкото да помогне".

Така тя коментира несъгласието на царистите с президента Георги Първанов, който призова за повторно въвеждане в експлоатация на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".

По думите й енергийната сигурност на ЕС е тема, която все повече ще ни занимава в бъдеще и е добре да се фокусираме към бъдещето на българската енергетика, не към миналото.

"Престанах да броя колко пъти темата за 3-ти и 4-ти блок се реанимира по различни поводи, не си спомням някога това да ни е донесло полза”, завърши тя.

Всичко за кризата с газа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Fathom

преди 15 години

антиреклама на себе си не бях виждал. НДСВ надявайте се да съберете повече от 1 % на следващите избори (а те са скоричко де) което означава, че тая руса (т.е. сещате се за вицовете с блондинки) .*** ще изхвърчи от евро парламента. Лейди, много са ти надменни оченцата, всички знаем, че въобще не ти пука за българите, а и жените по принцип са си най - големите егоисти, така че ... да. А точно ти нямаш никаква дума, оди си на село и ори на нивата, за повече от това май нямаш мозък корумпирана американофилска кокошка

113

преди 15 години

za tazi moga da kaja neshto ot sorta na : .pikla, chiito post dalech nadhvarlq vazmojnostite i

112

преди 15 години

Тя ше се изпраде и ше има газ! Спокойно!

fallback