Снимка: БГНЕС
fallback

"Моето участие в БСП като член на Висшия съвет на партията има амбицията и насоката да подобри бизнеса в Пловдив, и региона", обяви бизнесменът Георги Гергов.

"Всичко друго, казано и написано до момента, е плод и спекулация на някои медии", категоричен бе той.

По думите му основна цел на БСП е да бъде водеща политическа сила в региона, а това се доказвало и от новосъздаденото бюро в местната структура, където участие вземат четирима бизнесмени.

Според Гергов това ще даде нов облик на политическия елит в града.

"Такива хора като мен, които открито стоят зад бизнеса си, не са опасни, по-опасни са тези, които имат парите, но се спотайват и си мълчат, и прехвърлят имотите си на други фирми.

Категорично заявявам, че ще поема отговорност, ако по някакъв начин накърня интересите на БСП", заяви Гергов.

Според него много помия се е изляла върху бизнеса, но никой не говорел за големия проблем - корупцията.

Бизнесменът обяви, че по време на социализма не е имало корупция, "най-много по някоя пуйка за Коледа".

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП, попита риторично Гергов и призова: "Ако някой има да каже нещо, да го каже ясно и открито".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

georgi

преди 15 години

А защо каве те ми вие тази партия , която е наследник на БКП , продълва да печели избори и т.н. . Време е ние - младите хора да вземем нещата в свой ръце , не БАБА Х и ДЯДО Ъ да решават какво щте става в тази държава . Призовяавам ви на следващите избори да излезете и да гласувате , за да знаем че сами сме си избрали някое зло , а не бабата , която ще умре след няколко дни , а аз ще живея в терор заради нейния избор . Благодаря :)

72

преди 15 години

е тогава значи тъжи и по национализацията и като всеки добър социалист би се отказал от бизнеса си в полза на държавата...да видим дали ще го направи. Прави впечатление че БСП започват да привличат все богаташите, които до преди няколко години бяха "врагове на народа". Може би им трябват средства за да пазаруват ;)

71

...

преди 15 години

смешната партия. Появяват се разни мазници-парашутисти и хом стават членове на ВС. Така ще стане и на парламентарните избори. Ще си нацвъкате листите с най-големите смешници, мързеливи и крадливи и после ще се биете по канчетата що сте изгубили изборите. Еми ще ги губите и още как. Бутайте всички некадърници и старчоци напред. Може ли членовете на ПГ на КБ да не са членове на ВС - ама до един, смях, жалка подигравка. Да ми турят някви ***, а хора народни-представители да останат отвън. Вие луди ли сте, кви сте?! Така ще е, чакайте хората да гласуват за наредените листи, ще има да чакате... да мине пак трамвая...

fallback