Той е! Снимка: Булфото
fallback

Сергей Станишев е единственият кандидат за лидер на БСП, оповестиха от пресцентъра на социалистите след закритото заседание на 47-ия конгрес на партията.

Заседанието продължи около час и половина.

На него са определени 62-ма членове на новия Висш съвет, които ще станат част от него по право, като предложени от организациите по места.

119 ще са членовете на Висшия съвет, които ще се избират директно от делегатите на Конгреса.

Резултатите от избора на председател и състав на Висшия съдебен съвет ще станат известни в началото на неделното заседание на форума.

119-те кандидати за Висшия съвет на социалистите ще се избират между повече от 860 кандидати.

За първи път Сергей Станишев е избран за председател на Висшия съвет на БСП на 15 декември 2001 година.

Тогава днешният премиер побеждава с подкрепата на 67% от делегатите. На второ място остава Румен Овчаров, на трето - Бойко Великов, а последен според резултатите от гласуването се класира Красимир Премянов с 4% от гласовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

citizen

преди 15 години

1. Цялата история, идеите и стратегията на бившата комунистическа партия се гради на лъжа и демагогия. 2. Тази партия не се нуждае от гласовете на интелигентните и мислещи хора, затова лъжите й са прозрачни за тях, но тя ги насочва към по-простите и поддаващи се на внушения хора.3. Тя е партията, която с парите от времето на социализма си изгради собствен капитал, но търси олигарсите другаде.4. Тя е партия без никакъв морал, защото е стъпила върху трупове, прикривайки действията си с популистични лозунги. Затова тя ще се опитва да задържи властта с всички възможни неморални средства. Тя е проклятието на България.Къде е спасението за страната ни? От Европа едва ли ще пратят наблюдатели за следващите избори. Хора с демократично мислене, разяснявайте, обяснявайте, убеждавайте колко важно е за България, за децата ни, за нас да си възвърнем демокрацията чрез десните партии!

53

slavi

преди 15 години

do koga shte turpim tia banditi,prosto po nagli *** ne sum vijdal i tozi ruskia pluh mi pisna da my gledam vseki den samodovolnata mutra...alalllll....ot pomiari

52

преди 15 години

ЕСССТЕСТВЕНО!

fallback