Татяна Дончева. Снимка: БГНЕС
fallback

"От време на време партиите трябва да си почиват от властта. Това е правило на демокрацията, което е свързано и с това да не се ояждат и да не се срастват с определени сфери и бизнеси, което е вредно за държавата", обяви пред БНР депутатът от БСП Татяна Дончева.

Мнението й бе по повод мястото на ДПС в политическия живот след смъртта на Ахмед Емин.

"Едно неудобство на коалицията е ангажиментът към формация, която е обявила, че създаването на обръч от партийни фирми е нейно "символ верую", добави още Дончева.

Според нея, въпреки че БСП търси негативи от коалицията си с партията на Доган, тя ще остане лоялен партньор в оставащите месеци до края на мандата.

“БСП обаче няма да е "безличен партньор" и "заложник на партньорите си", добави Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

преди 15 години

Браво, Татянче! Веднъж да кажеш нещо умно и ти! Права си, ДПС и БСП се нуждаят от една дъъъъъълга почивка от властта. Например в Анадола или в някое тукашно занданче. За 20-30 години примерно. Та и България да си почине от тяхното робство.

30

една там

преди 15 години

Интересно ми е, след като всичко живо плюе по БСП и ДПС, как става така, че карат втори мандат /виЗирам ДПС/? Аз ги ненавиждам в червата си и отразявам мнението си при всички избори..Толкова много хора негодуват от тях и те гласуват. Турците и *** взети заедно не са повече от българите, но ДПС са на власт? Как става това? Според мен трябва на следващите избори да се въведе поименно гласуване.Много лесно може да се изчисли броят на гласоподавателите и по този начин да се избегнат нереални вотове.Защо не го направят тогава? Защо на предните избори преди 3 години не преброиха броя на гласовете и не го съпоставиха с реалния брой гласоподаватели? Защо няма един осъден за купуване на гласове? Аз съм ЗА с двете си ръце, да се приеме закон, който да задължава всеки гражданин навършил 18г на РБългария да гласува. Също бих подкрепила и поименно гласуване, за да няма спекулации.И искам да призова всички гласоподаватеди да пуснат своя вот,за да не ни управляват БСП и ДПС най- вече ОТНОВО!!!

29

преди 15 години

Ние пък искаме освен ДПС и БСП да си почине от властта, та да имат време депутатите да си харчат париците.

fallback