Снимка: БГНЕС
fallback

Името на партията на Симеон Сакскобурготски вече ще е Национално движение за стабилност и възход. Решението бе взето от делегатите на 4-тия конгрес на жълтата партия в Габрово.

Конгресът преизбра единодушно Симеон Сакскобургготски за лидер на НДСВ.

Политическият съвет на НДСВ ще бъде съставен от 19 души. Делегатите одобриха предложените от лидера членове на новия Политически съвет на партията.

Лично от Симеон Сакскобургготски за негови членове бяха предложени и утвърдени Нина Чилова, Илия Лингорски, Антонио Георгиев, Христина Христова, Милен Велчев, Апостол Апостолов, Верка Божкова, Огнян Герджиков, Марина Дикова, Деница Димитрова, Олимпи Кътев.

Лидерът на партията и председателят на парламентарната група влизат по право в състава на Политическия съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

преди 15 години

Време е Милен Велчев да отива В БСП ,то и без това не им отстъпва по кражби..

52

Валентин

преди 15 години

тоя смещник симеон да вземе да си отидва в испания ще се *** до ушите .да памни един ден за всичко се плаща и рано или къстно ще плаща и то много скъпо вече и децата му почнаха да му плащат греховете.Лълен МАЛУУМН ИК внимавай царю че ще ми стан иш само на цар ХАХАХА *** ПЪЛЕН

51

преди 15 години

След седем години интелектуални напъни, жълтите партийци измислиха някакво смешно значение на НДСВ не че преди това имаше някакво смислено значение, но поне името по точно отговаряше на тази безсмислена партия.

fallback