Снимка: БГНЕС
fallback

Лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията" да поставят в предприятията си бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ.

Това предложи неформалният лидер на партията Бойко Борисов на Учредителното събрание на "Предприемачи - ГЕРБ".

По думите му "олигарсите са заплюти от управляващите" и затова ГЕРБ разчитат единствено на малкия и средния бизнес.

"Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това. Но ще изчакам още една седмица и ще кажа", заяви още той.
 
Според Борисов разпечатките на ДАНС изпълняват стриктно политически цели.

"Аз говорих г-н Сертов, че за последен път му давам толеранс за операциите, за да видим какви са "големите акции срещу големи акули", които са подготвили", каза кметът.

"Предлагам още утре да говорим с премиера за наболелите проблеми на хората. Трябва да бъдат решени и проблемите с "Топлофикация", допълни Борисов.

Според него трябва да се набележат спешни мерки за излизане от кризата, което може да стане единствено с помощта на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

преди 15 години

Сергей:по баща Дмитриевич, а татю ме е Димитър. Защо, ами да не ходи в казармата, щото тя в СССР беше три години - студ, мраз, войнишко канче, а не в мамините и татювите ръчички с партийни парички.Образование:вишо, значение на копчетата в униформите в съветската армия. Това образование направо го изстрелва като министър председател. Дава страООтни възможности за всеки индивид да ръководи една държавичка.Възпитание: от мама Дина дето казва, че ако не можел да е политик щял да е на'учен работник.Ами щели да го научат.Взел си Еленка щото жената е оправна-вече оправена с един брак, известна като журналистка.Сергейчо е много представителна личност - рокер, мистър Клиин-почистващ препарат-егати оценката. И т.н.

48

някой

преди 15 години

... ако го изберете за управляваш, имах предвид, той вече за съжаление е кмет!

47

някой

преди 15 години

Бойко Борисов:Образование: нямаПрофесия: пожарникар (добра), охранител (Ипон), секретар на МВР (смешен но е с добър PR), Кмет- най-лошия и некъдърен кмет на столицата с най-добри медийни изяви! Че той се хвали със строежа на околовръстен път а той се строи от държавата! Не знаете ли?ко наистина изберете този за кмет, ще ни съсипе! Тотално ще ни съсипе! Погледнете трафика и ***, погледнете как се строи на гъсто и колко са зле улиците и инфаструктурата и канализацията! Тойя е опасен бе, трябва да го затворят!Къде по дяволите живеете та не го виждате!?

fallback