Румен Овчаров. Снимка: БГНЕС
fallback

Трябва да престанем да използваме службите за сигурност по един посттоталитарен начин - не за решаване проблемите на българското общество, за търсене на престъпници, за борба с корупцията, с тероризма, а за раздухване на вътрешнопартийни интриги.

Това заяви депутатът от "Коалиция за България" Румен Овчаров пред журналисти в Добрич в отговор на въпроса: дали и той е сред подслушваните от ДАНС народни представители.

Аз нямам нищо против да ме подслушват, ако става дума за сериозни престъпления или нарушения на закона. Но ще поискам най-сериозна отговорност от тези, които са правили това, ако става дума за раздухване на някакви вътрешнопартийни интриги и за опити да бъдат затворени устата на български журналисти, допълни Овчаров.

Надявам се, че ДАНС ще си направят проверка - имам доверие в нейния ръководител - и виновните лица ще бъдат наказани, заяви още Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

X

преди 15 години

Най-мръсното нещо е евреин-комунист. Понеже не съм антисемит не мога просто ей така да заместя евреин с ***, така че точното е "най-мръсното нещо е евреин-комунист", но Овчаров дори да няма еврейска жилка, пак произхожда от род на овчари, както и еврейския народ, така че има шанс да е от най-мръсните. Битието определя съзнанието - се твърди, че казал евреинът Маркс /не съм сигурен от къде го е преписал/, така, че явно когато родът е овчарски, съзнанието се определя по специфичен начин...

20

преди 15 години

НЯМА НИЩО ПО-МРЪСНО ОТ ***-КОМУНИСТ!

19

Логоса

преди 15 години

,,А аз нямам нищо против да ми дават пари, много пари."Енчо , многото пари са по опасни от opasnite.comГотов ли си да ги получиш ?Остави Мераците на Румен О. който иска да го подслушват.Неговата работа е като на АЗИС - Влязох в Историята на България като се ожених за ... МЪЖ.

fallback