Щастливият Филипов. Снимка: БГНЕС
fallback

До края на октомври партия "ЛИДЕР" ще направи предизборна коалиция с ВМРО и Земеделския народен съюз на Стефан Личев, обяви председателят на "ЛИДЕР" Кънчо Филипов.

Новата коалиция ще се казва "Движение Напред" и ще отстоява стабилна макроикономическа политика с ясни приоритети и стратегии.

Целта й ще е влизането на сериозна група в бъдещия парламент, която ще има право на законодателна инициатива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Валентин Дарев

преди 15 години

Здравейте проф.Ат.Попов , наистина тези които милееме за ВМРО да направив нов конгрес в Сандански или Банско и да сменим ченгетата и доносниците във ВМРО. Красимир Каракачанов , освен ,че е от Русе се оказа и ДС агент " Иван " , е какво общо има Русе с Войводите и Комитите , че те не са виждали жив войвода . истината е тука по Пиринска Македония. Конгреса може да е след протестите и новото българско'EU правителство. С доносници като Кр.Каракачанов ВМРО , не може да стане Европейска партия..

8

проф. Атанас Попов

преди 15 години

Срам за воеводите , накъде ги води техния вожд агент Иван ' Красимир Каракачанов , трябва да се помисли за нов конгрес и тези агенти на ДС да се изхвърят то ВМРО , Борис Ячев от Петрич , също е доносник и пишман войвода...

7

tos

преди 15 години

maliii i masonite s partia veche breh breh .......... Gadni podli Masoni lichevci lideri i tem podobni tapaci

fallback