Борисов смята, че партия ГЕРБ ще бъде сериозно ощетена от кражбата на гласове. Снимка: Булфото
fallback

Поне 200 000 гласа ще бъдат откраднати от ГЕРБ на следващите парламентарни избори, прогнозира неформалният лидер на партията Бойко Борисов във Велико Търново, където се провежда семинар на младежката организация на ГЕРБ, съобщи Дарик радио.

За съжаление нямаме инструменти да се противопоставим на купуването на гласове, тъй като не участваме в управлението, и единственият начин да компенсираме кражбата е да накараме повече хора да гласуват за нас, каза Борисов.

Ще участваме самостоятелно на изборите, но внимателно следим развитието на партиите-членки на ЕНП, които биха могли да са ни партньори в управлението, каза още лидерът на ГЕРБ. По негова оценка в старите десни партии и особено в средните им управленски нива има много способни хора.

Във Велико Търново се проведе първият летен семинар за младежката организация на ГЕРБ със съдействието на Фондация „Ханс Зайдел”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

преди 15 години

Не знам защо, но си спомних един виц от (доста) по-ново време:Попитали радио Ереван (че то кого друг да питат!):" Как БСП да спре ББ?" Отговор:"До постави на пътя му една телевизионно камера - той сам ще спре!"Е, сещам се иза друг - за кривия ... и кой му пречи, на предполагам, че всички го знаят.

109

МКД

преди 15 години

Тези ,които не харесвате и плюете Бойко Борисов,по същия начин плюете и Атака.Е за кого да гласуваме бе братя и сестри?45 години управление на Чавдарци и още 18 години Андрейлукановци не ви ли стига?Наистина за кого предлагате да се гласува,така,че турците или така наречените братя мюсюльмана да заемат мястото ,което им се полага-15 души парламентарна представеност.

108

преди 15 години

абе тоя бойко май наистина се взема насериозно, кой му е грижа за него - аман от PR акции, стъкмистики и рейтинги в ТРУД и 24 ЧАСА

fallback