Плугчиева в Банско. Снимка: БГНЕС
fallback

В Банско продължава разширеното заседание на политическия съвет на управляващата коалиция БСП-НДСВ-ДПС заедно с министрите, ръководствата на трите партии и председателите на парламентарните групи и комисии от мнозинството.

Дискусиите днес ще се съсредоточат върху информация за изпълнението на Бюджет 2008 и основните предвиждания при съставянето на бюджета за следващата година.

През втория ден на заседанието ще бъде направен и анализ на изпълнението на решенията, взети от представителите на трите партии в Катарино (10-11 май 2008 г.).

Предвидена е и дискусия върху експортната стратегия на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Митю Туца

преди 15 години

Уф, по дяволите, какъв интелигентен профил има тази женичка на снимката. Направо да ти е кеф да и повярваш на приказките.

16

Joro

преди 15 години

Zashto ne idat da si pravjat zasedaniyata na Lunata- harcha shte e na gurba na naroda- za politicite pak shte e bez pari.

15

kalin

преди 15 години

Първото същество на снимката-тази с аграрната фамилия отново се опитва да будалка,исказва се ако не се стегнем и "несанираме"положението ще изгубим и 1.6 млд евро за пътища(всеки знае що за пътища имаме и що народ се жалва и гине по тях)НА въпросната "съвременна" Цола Драгойчева обаче не и пука не и дреме!простичко е иска да каже-просто ще ограничат крага от блажещите се т.е тези на хранилката!,но за тях пак ще има!Тя дори е ухулена що то така ще осватават повечко парици за разпределяне!Ето това е чака страната с подобни недорумения човеконенавистни,като Другарката "Цола Плугчиева"и престъпната и нехуманна партия БКП!

fallback