Ще изискам от Миков още по-ефективна работа, заяви премиерът. Снимка: БГНЕС
fallback

Бих искал да благодаря за доброто взаимодействие между институциите и европейските представители, заяви премиерът Станишев във Варна по повод доклада на Европейската комисия.

Станишев каза, че няма да поиска оставки на министри или заместник-министри, за да угоди на някой.

Той обаче добави, че няма гаранция за нито един министър, че ще изкара мандата докрай.

Станишев изтъкна положителната оценка за структурните и персонални промени в МВР.

Ще изискам от министър Миков още по-ефективна работа, за да покажем, че МВР отговаря на нужните изисквания, подчерта премиерът.

Важно е и създаването на поста вицепремиер, отговарящ за еврофондовете, каза Станишев.

България ще очаква от ЕК да подхожда с еднакви критерии към всички страни-членки. Трябва да знаем, че за много страни са били спирани средства, включително и през последните месеци, разясни Станишев.

Истината е, че България се учи. Възприемаме доклада, като доклад, който е важен за България, заключи премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

133

преди 15 години

станишев не е бил руски а украинси а в последствие български.факт е че комисията която трябва да приема и преглежда документите на кандидатите не е довидяла това.без съответното гражданство по рождение например арнолд шварцнегър не може дори да си помисли за президенска кандидатура колкото и да му се иска.а в българия всичко е възможно президентът защитава всички престъпници плаща милиони да оттърве осъдени доказани престъпници от либиапомилва ги .помилва и фигуриста убил момче и осакатил момиче.благодари на ефим чаяушев за успешната му дейност в ущърб на държавата.подарява държавни имоти на симеон и доган подкрепян от мафията той усилено работи за нея и получава за това пари отделяни от нашия залък и на децата ни.изобщо дракула е бил една мушичка в сравнение с тези извънземни.до стената....огън за тези изменници.

132

oktay

преди 15 години

Премиерът нямало да иска оставки.-нямаше смелоста да иска оставки на своя главаНямало гаранция за нито един министър че ще изкара мандата.-как ще има гаранция като всеки месец гърми скандал с замесен министър за корупция или свити парички от еврофондове.Мвр си вършили работата.-затова почнаха да ни отвличат жените и децата за откупиТова правителство ще остане в историята с това че успяха да направят невъзможното с толкова много отпуснати пари от европа да докарат народа да мизерува.А тези милиарди бяха отпуснати за да стигнат до народа и да се вдигне стандарта на живот а не (цените на всичко) а стандарта на живот.Днес целият свят сочи с пръст българските управници че са корумпирани и крадци.Така ще ги помним така ще останат и имената им в историята.

131

бьлгарин

преди 15 години

Никой от управляваштите не е Бьлгарин --- Станишев е Руснак / Спомнете си като каза 4е в Бьлгария нормалните хора не се интересуват от досиета > зна4и 90%от Бьлгарите ни смята за ненормални! / 2- Мадридския Измамник който най нагло изльга Бьлгарския народ 4е ште ни оправи за 800 дни / оправи себе си измамника / . 3 - *** Шебек Доган-тур4ин който заграби цялата дьржава / Обрь4 от фирми - 4е пьтя на Бьлгария ште мине през Босвора !!!!!!!!!!!!!!!!! Това ште продьлжава докато поне се вьведе задьлжителното гласуване , и вси4ки които са били в Парламента , министерски сьвет и други крадлювци не бьдат кремирани заедно сьс жените и деца им .Но как да стане като най голамата рекетйорска организация в Бьлгария ги пази за да крадат по ве4е и пове4е 4е и по документи вси4ко е наред / Пази ги и от всенародната оби4 / , сьштите тези които продават наркотици , каналите през митниците и други знайни и незнайни далавери , Които забраняват на Бьлгарски народ да носи орьжие!Сьбуди се заспали Народи!!!!!!!

fallback