Снимка: БГНЕС
fallback

"Опозицията не смята да бойкотира Народното събрание през август, но смята да използва това време, за да се организира и обедини срещу правителството", обяви зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова.

Тя допълни, че предстоят разговори дали пред септември опозицията да напусне парламента.

"Интересите на българските граждани ме карат да мисля, че трябва единодействие на опозиционните партии", каза тъмносинята депутатка.

Призивът за бойкот и напускане на парламента бе отправен от кмета Бойко Борисов, впоследствие бе подкрепен и от "Атака".

Според ДСБ президентът е абдикирал от отговорност и доказва, че не е в състояние да носи отговорност.

"Настояваме за неговата оставка, за оставката на правителството и за насрочване на предсрочни избори", каза Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

VAZDUHAR

преди 15 години

NALI VI KAZAH ,CHE NE MOJETE DA SVALITE PRAVITELSTVOTO ! 1990 I 1997 OTMINAHA OTDAVNA . JIVEJTE SI MIRNO I TIHO S OKRADENOTO I CHAKAJTE VREMETO , KOGATO SHTE TRJABVA DA PLASHTATE .

26

преди 15 години

Не ни трябват комедии, не ни трябват забавления. #16 като един Спасител даде отговора на всички въпроси - Костов е за всичко виновен, за изчезването на белите мечки даже.Божееее, какви сте ми комплексирани нещастници божееее... В името на някоя леля или вуйчо, уредили се със заплатка в държавната машина, целия род виси в интернет и прокарва комунистическата идеология а-ла "всички са маскари" и "няма да гласувам, понече обаче защото!". Ама свърши тая, ще ви метем с голямата метла вече - червените ви кумири с разпрани кореми и обесени по стълбовете, а държавните "служители" - обратно на село, да работят за голф тройка и пристройка.

25

Дим

преди 15 години

В момента е дошъл звездният час за парламентарната опозиция, но за съжаление те обслужват олигархическия модел", заяви бившият лидер на СДС /Петър Стоянов/.Повече коментари са излишни.

fallback