Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Сергей Станишев не смята за правилно отделните представители на държавните институции в страната да общуват чрез медиите.

Станишев определи назначаването на негови съветници в бордовете на дружествата на фирми като нормално, "защото това са очите на премиера".

Изявлението му бе направено в САЩ, часове, след като пред бТВ президента Георги Първанов призова за реформи на политическата система в страната.

"Подкрепям изцяло усилията на президента да инициира широк обществен и политически дебат по въпросите, свързани с реформа на политическата система, финансирането на политическите партии и изборното законодателство. БСП ще се включи активно в този дебат", допълни Станишев.

"След завръщането си от Съединените щати ще обсъдя с президента повдигнатите от него въпроси, както и резултатите от посещението ми, които съм убеден, че са от изключителна полза за страната", каза премиерът.

Според Станишев президентът е един от най-големите български държавници, без съмнение с голям опит.

"Винаги има какво да се чуе и да се научи от президента", каза той и призна:Аз въобще не смятам, че  не правя политически грешки. Би било наивно и глупаво от моя страна. Всеки човек, който работи допуска и грешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

преди 15 години

Ей *** тея твои грешки бъркат в джоба и залъка на народа... И не са грешки, ха комунитическо прасе... Чсита умисъл си е източването ан държавата и принизяването ан народа до 0... Няма ли ко йда ти смаже маслото

11

realistkata

преди 15 години

Обидно е да ни зан имават с тези джамата господа,лично за мен те са вече бити карти,не искам нищо да ми обещават,искам само ако е вазможно да се махнат от политическата сцена.Живеем в такава мизерия,каквато не е била като че ли досега.Бг.я определям в този момент като едно блато в което сме затънали и те ни натискат по главите да дозатънем, само че като че ли криви им излизат сметките,оказа се че сме много по йилави отколкото те са предполагали.

10

преди 15 години

Станишев *** до припадък лика на Първанов

fallback