Снимка: Булфото
fallback

"Аз отдавана напуснах царя и не станах депутат от неговата партия. Моят път съм си го извървял сам и съм си го определил. Аз коалиция с царя няма да правя, така че няма да се налага да ми задавате този въпрос", казва Бойко Борисов в интервю за "Труд".

По повод на твърденията на политолога Стефан Гамизов, че той и президентът Георги Първанов са от едната страна, а от другата - премиерът Станишев, чийто живот е застрашен, кметът на София отговаря:

“Това е черен ПР, сега научих тази думичка, но ви казвам - огромни финансови средства са заделени за изборите.

По думите му това че с президента поддържа нормални отношения е така, защото трябва.

"Станишев бил от другия лагер! Че кой го направи Станишев премиер - същият този Първанов, дето го броят за политически пенсионер.

Що за безобразие е това да ми се приписва, че като се ръкувам с президента, съм в един отбор с него. А човекът, посочен от него за лидер на БСП и за премиер - в друг...

Какъв е този Гамизов, дето широко му отварят врати медиите?”, пита Борисов чрез вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

нора

преди 15 години

знаеш ли какво е *** вземи си почини малко.

102

Ало Донев или който

преди 15 години

Мислиш ли, че хората желаят да те срещат .То наистина е трудно човек да се отърве от твоите простотии. Където и да погледнеш ,все твоето име и все някакви обяснения към него. Човече, направи си собствен сайт и там обяснявай, кой си и какво искаш ,как се пише името ти и всичко друго.

101

български език

преди 15 години

момчета и момичета, така и така статиите ви са пълни глупости, да не говорим за заглавията, поне си проверявайте правописа.

fallback