Някои от закъснелите неща в управлението започват да се случват, каза Първанов. Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Георги Първанов заяви днес в Ловеч, където е гост за празника на града, че някои от нещата в управлението на правителството, макар и позакъснели, започват да се случват.

Според него, посланието от двудневното съвещание на тройната коалиция край Разлог е, че е по-добре това да става, макар и късно, отколкото никога.

По думите на Георги Първанов, едното послание е свързано с честното и директно поставяне на всички въпроси от страна на правителството, тон за което е дала вицепремиер Меглена Плугчиева.

Второто важно послание, каза Първанов, е, че договорките на тройната коалиция от Хисаря започват да придобиват конкретност.

Президентът добави още, че ремонтът на кабинета "Станишев" е оправдан и навременен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

dada

преди 16 години

Какъв ремонт - пременил се Илия-пак с тия! Не им ли е ясно, че трябва да се изметат до един! Ама то пък какво ли и ще остане, като май всички сме такива...робски народ от ***...

7

goce

преди 16 години

Този Гоце, нека спре да прави каквито и да било коментари, защото всеки следващ противоречи на предишния и вече всяко хлапе го смята за безпринципен празнодумец.

6

а

преди 16 години

Гоце остана "очарован" от последните напъни на своето си правителство: той продължава да си е душевния наставник на тристранната ламя. Но едва ли ще останат очаровани европейските институции, понеже те хич не са податливи на такива примамливи лъжи. У нас, вътре в страната, може и да излъжат някой, но извън нея едва ли.

fallback