Снимка: Булфото
fallback

България страда от свръхвисока инфлация, като в същото време стандарта на живот не се е променил. Това каза за БГНЕС Антонио Лопес, Генерален секретар на Европейската народна партия на Испания.

Лопес е и съветник по икономическите въпроси в Европейската комисия в Брюксел. „Трябва да изчистите организираната престъпност от образа на България, за да се подобри имиджа на страната ви”, каза още Лопес.

От срещата със съветника стана ясно, че сегашното правителство не следва предписанията на Европейската комисия за излизане на страната ни от икономическата криза и не полага и най-малките усилия, за да ги спазва.

Другият голям проблем у нас е организираната престъпност, с която още не сме се справили. Комисията е категорична, че в България корупцията е взела превес.

„През 2013-та година предстои изключване на страни от Европейския съюз и, ако дотогава не се справим с корупцията и престъпнността, България може да попадне в този списък”, това каза Румяна Желева, евродепутат в Брюксел от листата на ГЕРБ.

Тя лобира „Да се преведе Европа на български”, т.е. правителството да положи всички усилия да защитим членството си в Евросъюза. Факт е, че доскоро страните членки не са познавали България, са ни запомнили с поръчковите убийства и ниският стандарт на живот, ниските заплати и убийствената инфлация.

Желева спомена още, че заради нерешените ни индустриални проблеми като Кремиковци предстои налагане на наказателни клаузи за страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен.

преди 15 години

Здравейте приятели! Да стандарта на живота ни не се променил в България, от както сме вече член на Европейския съюз, поради простата причина. Заради това че Българското правителство не полага никакви усилия за излизане от криза и не полага никакви усилия на страната ни за излизане от икономическата криза, и да полага предписанията на Европеиския съюз да ги спазва и да се справи с организираната престъпност и да изпълнява указанията за предпазните ни клаузи. Стига излагация вече в България. Явно нашето общество е обхванато от тези 63 години управление комунистическо и обслужващите ги бандити в това управление комунистическо. Троината коалиция БСП, НДСВ и ДПС се страхуват че ще ги разообличат за случващото се сега, но ето че се случва това нещо тази тройната коалиция не полага никакви усилия за излизане от икономическата криза в страната ни. Не се справя с организираната престъпност, и икономиката ни, така че през 2013 година предстои изключване на страни от Европейския съюз, възможно е България да попадне в този списък да ни изключат. Като че ли нашите политици това желаят да ни изключат от Европейския съюз, просто другарите комунисти никога не са обичали Европа. Те винаги са обичали тяхната братска Русия, но за съжаление Русия не ни обича хич, тя ни използва България за тяхните интереси бизнес интереси петрол и други куп неща. А не че милеят за Българите ни, хич не им е зор за нас Руснаците, те си гонят техните бизнес интереси в България това е. Уважаеми Българи причината ни за днешния ни хал не причината Европейския съюз, а уважаемите другари комунистите са виновни за днешният ни хал, те цели 63 години ни управляват и до ден днешен нищо добро не сме видяли от другарите комунисти, а глад и мизерия това е, ниски доходи и едвам свързваме двата края до ден днешен. Е мислете дали ще гласувате за тях като ни докараха до този хал цели 63 години комунистически режим и геноцид. Тотално ограбване на държавата България, това е.

51

..

преди 15 години

Дано да ни изключат от ЕС, не го заслужаваме, стига излагация вече.

50

AZ

преди 15 години

Всички сме си виновни - робски душици сме.А робството ражда завистта и подлостта. Поради това, вместо да се обединим и да изтласкаме умни и кадърни личности да ни управляват, ние се крием в черупките си-не ходим да гласуваме,защото няма за кой, подливаме си вода един на друг и т.н. - вица за българския казан в ада е показателен! И след всички тези мисли, единствения изход, който ми идва в главата е да ни назначат правителство от ЕС, контрола/МВР/ да поемат германците, културата-французите, социалното-скандинавци, финансите-англичаните, селското стопанство-испанците, а за нас-нищо! Да се разтурят партиите, да се национализира всичко и да се почне на чисто - от нулата! Чак тогава ще се оправим!

fallback