Снимка: БГНЕС
fallback

"Когато ГЕРБ дойде на власт, ще има втори сериал “Топлофикация”-София. Той ще бъде във военното министерство", така кметът на София Бойко Борисов коментира рокадите в кабинета.

„Разликата между мен и Станишев е, че при нас, когато има виновни, има и наказани”, подчерта той.

Според него е безсмислено да се говори за новите министерски назначения, тъй като първо премиерът трябвало да бъде сменен.

"Станишев превърна управлението си в сателит на ДПС", каза Борисов.

Той заяви, че тройната коалиция разчита само на елементарни ходове и даде за пример назначаването на Меглена Плугчиева за вицепремиер, който да отговаря за европейските средства.

"Плугчиева се познава с германския канцлер и други германски политици и сега ще отиде да ги убеждава в лично качество, че трябва да ни имат доверие. Това ли е подходът на една държава", попита риторично Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

бургазлия

преди 16 години

Уважаема г-жо!!!Не знам от къде черпите информация за бившето Нефтохим АД, но явно яко сте се излъгали.Нефтохим никога не е имал дългове още по-малко в такива размери и още повече когато беше големия глад , предизвикан от същите маймуни дето ни управляват днес добре че беше Нефтозавода да изкарва незаконно гориво за Р Сърбия , а те да дават пшеница та да не фалира държавата.Това беше най-печелившето нещо(без външно-търговските дружества на ДС),а оня *** *** заедно с неговата свита ***(на продажбата присъства и г-н 10% и Муравейчо)го продадоха наистина без пари.И не е за един лев(това са Кремиковци) а за 350млн.$ , но това си е пак нищо защото той струва много повече.

49

edna bg

преди 16 години

ЕЙ ТОЯ ЩО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА НА КМЕТ,само ходи и лае като разгневено кученце,молещо се да му обърне някои внимание... Защо не си отиде в Банкя и без това си има достатъчно пари,за да купи цялата столица....и всичко е на наш гръб:О((((

48

снежа

преди 16 години

Абе хора какво искате от Костов още.Вече 8 години не е на власт и все той виновен. Къде му е вината, че даде мир и спокойствие на хората ли. Снощи съобщиха, че 1млн.българи живеели с пари до 180лв. и затова ли евиноен Костов. Нали сега социалисти ни управляват, къде им е социалната политика. Аре догодина на изборите пак за КОстов.

fallback