Борисов и Галеви си приличали. Снимка: БГНЕС
fallback

Членът на Висшия съвет на БСП Илия Божинов заяви, че не вижда никаква разлика между Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви от Дупница, и столичния кмет Бойко Борисов.

"Не знам защо се вдига такъв шум около тази среща на министъра на вътрешните работи Румен Петков и Братя Галеви. Борисов се среща всеки ден с "оперативно интересни лица". Борисов се е срещал с Братя Галеви много повече отколкото Петков", отсече Божилов пред Нова телевизия.

"Не се притесняваме от Борисов, но защо трябва да има двойни стандарти - едни да имат право да се срещат, а други - не", отговори Божилов на въпроса защо социалистите толкова много се страхуват от Бойко Борисов.

Според Божилов, подалият оставка в неделя Румен Петков е имал особено чувство за хумор и начинът, по който се изразявал, също му е създал негативен имидж в обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

НФБ

преди 16 години

Ми това е видно и за слепият , че няма никаква разликамежду БСП и ГЕРБ, освен в абриатурата...Същите групировки, същите мутри...Днешните политици доказаха че обслужват:1/ лични интереси2/корпуративни свързани с една или друга силова групаНо най-важното провеждат анти българска и антинародна политика!До колкото за кой да гласуваме?Извода е да се обединим и да създадем нова партийна формация, в която да не влизат корумпирани личности, замесени в съмнителни сделки или участвали в мръстната приватизация...

58

МАЛИНА

преди 16 години

ИСКА ДА ГО ГЛЕДАМЕ АМА ТОЙ КЪПЕ ЛИ СЕ ВЕЧНО Е С ЕДНИ ПУЛОВЕРЧЕТА ДОРИ И НА ОФИЦИАЛНИ СРЕЩИ С ПОСЛАННИЦИ МИНИСТРИ МОЖЕ БИ Е ПОД ПРИКРИТИЕ СТАР НАВИК ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО Е ВЛЕЗНАЛ В ПОЛИЦЕЙСКОТО С ПРОТЕКЦИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ПЪК СЕГА СИПЕ ЖУПЕЛИ ВЯРНО ЛИ Е А ТО Е ВЯРНО ЧЕ КАТО Е БИЛ В РОДНОТО СЕЛО НА МАЙКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА Е ПИЛ КАФЕ С НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ А НЕ Е ЕЗЯВИЛ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ С КМЕТИЦАТА НА СЕЛОТО

57

mmm

преди 16 години

В България става страшно, факт е срастването на вътрешното министерство с престъпния свят. Всеки втори Българин е свидетел на това и може да изложи реални примери от заобикалящият го свят. Още по страшното предстои, когато "полицейския" ГЕРБ (водещите активисти във всеки областен град са бивши ченгета, излезли от системата) вземе властта в държавата, тогава страстването ще е необратим процес!!!

fallback