Премиерът нареди да се успокоим и да чакаме промени в кабинета. Снимка: Булфото
fallback

“Успокойте се, консултациите още не са започнали, ще започнат другата седмица”.

Така премиерът Сергей Станишев отговори на въпрос дали консултациите в тройната коалиция за структурни и персонални промени в кабинета, които той вчера обеща по време на вота на недоверие вече са стартирали.

Премиерът изнесе в събота реч на конгрес на партия „Движение за социален хуманизъм”.

Каквото и да говорят за нас нашите политически опоненти, какви и злобни атаки да излъчват, левицата винаги е била по-почтена, добави още Сергей Станишев, цитиран от Дарик радио.

В петък се провали петия вот на недоверие към правителството за "обвързаността на управляващите с организираната престъпност".

След като правителството оцеля Станишев, както и неговият коалиционен партньор Ахмед Доган, обещаха структурни и персонални промени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Vseki

преди 16 години

Браво! Ти го каза най-точно. Иначе ще си псуваме из форумите, но нищо няма да се промени. Затова е важно да гласуваме! Колкото повече гласуваме толкова по-малък ще е броя на турците и на комунистите в Парламента.

21

преди 16 години

хора трябва да гласуваме ВСИЧКИ инак ДПС няма да излезе от власт (но от друга страна след като е било на власт -сега в момента- няма да е толкова лесно да се смъкне) моето виждане е така да се подрежда че атака да ги има но да са в опозиция лошото е че няма за кого да се гласува им всичките са едно независимо към коя партия са се записали затова партията е една НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

20

Desi

преди 16 години

Вече се убедих, че нищо не е в състояние дори да разклати това правителство, нито вота, нито народа, нито Европа.Няма отърване от него!И другата година няма да се учудя ако пак същите изберем!Защото за тях гласуват не тези, които пишат по форумите, а онези, които не пишат и не четат.Те живеят със старата илюзия за Живковото време и под строй гласуват за комунистите.Край тях се навъртат и много млади, които гледат да гушнат повече парички.Останалият народ псува, но не гласува.За кого ли, ще кажете?За когото и да е, само ДОгановата партия да не е на власт, че тя е главната виновница за съсипването на България!

fallback