Петков бил готов още в неделя с доклада си. Снимка: БГНЕС
fallback

От 15.00 до 17.00 часа в понеделник при премиера Сергей Станишев са били представители на ръководството на вътрешната комисия – председателят й Минчо Спасов и заместник-председателят й Касим Дал, както и председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков. Това съобщава Дарик радио.

Заедно с тях на разговора при министър-председателя е присъствал и вътрешният министър Румен Петков. Тема на разговора са били двата доклада за състоянието в МВР - единият на вътрешната комисия и другият на вътрешния министър Румен Петков, който трябваше за 10 дни да напише анализ за проблемите в системата за последните 18 години и да го представи на министър-председателя.

Според Дарик радио, министър Петков е бил готов още вчера с доклада си, но днес е представил нов, редактиран вариант на премиера.

Докладът на вътрешната комисия пък почива на стенограмите, коментираха добре осведомени източници. Той ще бъде обсъждан във вторник на извънредно заседание на вътрешната комисия в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Пинокио

преди 16 години

МУШМОРОКЪТ Станишко изпусна ТАКТИЧЕСКАТА ИНИЦИАТИВА. СЕГА ОСТАВКАТА НА Румбата ВЕЧЕ Е КЛЮЧ КЪМ СДАВАНЕТО НА ВЛАСТТА , А НЕ КЪМ ЗАПАЗВАНЕТО...ЗАТОВА НЕ ГО ЖЕРТВАТ ОКАЯНИЯ ПЕС..А БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , С ТИЯ КОМУНИСТИ, МУТРИ, ЧАЛГА ,ЕМОЦИОНАЛНА ПРОСТОТИЯ И КОРУПЦИЯ ХИЧ НЕ СЕ ВПИСВАМЕ !

32

народен

преди 16 години

НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.

31

a

преди 16 години

Румен Пектов бил на отчет при Станишев

fallback