Снимка: БГНЕС
fallback

Шефът на парламентарната вътрешна комисия Минчо Спасов обяви, че ще повдигне въпроса за оставката на вътрешния министър Румен Петков на предстоящото заседание на Политическия съвет на НДСВ.

Според него не само от скандалите в МВР, а и в други области, България губи много рейтинг у всички наши партньори в Европа.

“Всички наши институции трябва да спрат да говорят и да започнат да работят по проблемите”, каза той пред БНР.

На въпрос за работата между комисията и ДАНС, както и с шефа на агенцията Петко Сертов, Спасов каза, че засега двете служби са в много добър синхрон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

преди 16 години

Гледай как се научиха да хвърчат,но по техните учебници.

32

Чакам си партньора

преди 16 години

Шоуто на живо,не е като по книжките.Но се оказа,за съжаление,както е описано.Начетох се,нагледах се.Остава да го изтанцуваме,когато му дойде времето.

31

НФБ

преди 16 години

Питах те и пак ще ти задам същите няколко елементарни въпросчета:1/ Посочи ми кои от тези лица милионери не са свързани с любимата ти партийка или с кардиналите от ДС: Ил.Павлов...Кюлев...Черепа...братята Галеви..Хр.Ковачки...Бокови...Луканов..Маджо...Б.Б .....шефовете на СИК...ВИС...777....Е ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?В САЩ Ал Капоне е влязъл в затвора за неплатени данъци!!Не могли да го обвинят в престъпления, но не могъл да обясни произхода на парите си!!! У нас затворите са пълни само с кокушкари....и така се отчита дейност!Хайде посочи ми за три години какви са резултатите постигнати от МВР в борбата с организираната престъпност?Хайде да се замислите как така Хр. Ковачки ще инвестира 1 милиард ЕВРО в Сърбия?Нека да проследим всяка негова сделка...покупка..продажба..печалба..ДАНЪЦИ!!! То бива да манипулираш в интернет пространството , но поне го прави с интелект..Ха сега обясни Има ли бизнесмен , готов да докаже произхода на парите си и движението им...данъци...пред независима финансова институция....

fallback