Феим, Петър, а вече и Бисер. Снимка: БГНЕС
fallback

С думите: “Бисер много ми харесва” зам.-министърът на външните работи Феим Чаушев отговори на въпрос кое име предпочита.

Само преди дни гръмна поредният скандал в страната, след като стана ясно, че зам.-външия ни министър има две първи имена и неподадена данъчна декларация за доходи.

С едното – Петър Чаушев  е съсобственик или управител на четири търговски дружества – АСПО СТАР ООД, ВИЛФРИД ОЙЛЕР – София ООД, Дюни АД и ИМОБИЛИЕН ФЕРВАЛТЕНГСГЕЗЕЛШАФТ ООД.

С другото – Феим Чаушев е дипломат.

Зам.-външният министър категорично оспори тезата, че фигурира с двете имена – Петър и Феим – в различни документи, за да може паралелно да изпълнява държавната си длъжност и да участва в бизнес структури.

Бисер пък е псевдонимът от досието му от бившата Държавна сигурност.

Днес Чаушев отказа да отговори с кое от имената си е член на ДПС.

Той отклони и въпросите дали се води кампания срещу него и дали личните му документи са изрядни с думите: “Вие преценете”.

Чаушев не отговори и на въпроса дали смята да подаде оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

КААА

преди 16 години

защо ще чакат с уволнението на ЧАУшеф докато ТУРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЕРДОГАН ДА ДОЙДЕ В КЪРДЖАЛИ.сигуно ще го награди за особенните му заслуги и ще му каже къде е скътал паричките на тъпите ***.

21

ЕРДОГЪЗ

преди 16 години

а най много би ми харесало от миналото като чаушеско да бъдеизяснен по най бързата процедура а пък след това да се коментира какво и що било.този ЧАУшеф другите трима ФЪКИНГ ЧАУшефове вампири заедно с Президент Вамриров.ФЪК...

20

каа3

преди 16 години

бисер асоцира със Сейшелите а те от своя страна със известните по цял свят фирми /пощенски кутии /където се укриват ограбените от народа пари.ето къде са отишли куфарите с откраднатите от комунистичесата мафия.къде са тези сигурни държавници които да разкрият тези гнусни вампири които смучат кръвта и се хранят с човешка плът.21тоначовешка плът е изнесена и продадена на американци за присаждане.българия е склад за резервни човешки части.защо не беше румъния и той не се казваше вместо чаушев чаушеско.щяха само да го попитат какво би искал да каже за последно.може би бисер...все е тая...

fallback