НДСВ започна подготовката си за вота през следващата година. Снимка: БГНЕС
fallback

Членовете на НДСВ подкрепят участието на партията в тройната коалиция, показва проучване сред жълтите активисти.

Докато отстояваме либералните си виждания за развитието на страната, членовете ни ще подкрепят участието в коалицията, каза заместник-председателят на НДСВ Марина Дикова.

НДСВ подкрепя идеята изборите за народни представители и за депутати в Европейския парламент да бъдат заедно, каза говорителят на партията Станимир Илчев след заседание на политическия съвет на НДСВ.

НДСВ започна подготовката си за вота през следващата година и на предстоящото заседание на политическия съвет ще бъде обсъден и гласуван съставът на предизборния щаб.

Към днешна дата НДСВ няма да се произнесе категорично за момента на признаването на независимостта на Косово, каза Станимир Илчев.

Той информира, че НДСВ счита за излишно темата за независимостта на Косово да бъде разисквана в Народното събрание, тъй като конституцията възлага развиването на външната политика на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

БЪЛГАРИН

преди 16 години

НДСВ ТРЯБВА ДА ПРЕДЛОЖИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРИ: ПАРЛАМЕНТАРНИ,ПРЕЗИДИНТСКИ И МЕСТНИ/КМЕТСКИ И ОБЩИНСКИ/.НЕ СЕ ЛИ ПРИЕМЕ ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, НДСВ ТРАБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И С ОБЕДИНЕНАТА ОПОЗИЦИЯ ПО ПАРЛАМЕНТАНЕН ПЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕДИЗВИКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.ТОВА Е ЕДИНСТВЕННИЯ ШАНС НДСВ ДА ВЛЕЗЕ ОТНОВО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ С ГОЛЯМА СИЛА, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОВЯРВАТ ОТНОВО В "ПРОЕКТА4 НДСВ.

9

преди 16 години

Дори и величеството знае, че това което се титулува НДСВ е тръгнало с краката напред. Затова и той хитрува и се върти около ББ та да остане в България, защото иначе заграбеното ще му го приберат. Голям крадец - голямо величество!

8

g

преди 16 години

tova e nai normalnata partiay

fallback