Снимка: БГНЕС
fallback

След като ДСБ, ОДС, БНС, БНД и „Атака“ внесоха вот на недоверие към правителството, консолидираната парламентарна опозиция и ГЕРБ организират протестен митинг в деня на дебатите по вота към кабинета „Станишев“.

Независимият депутат Лъчезар Иванов, който е и член на ГЕРБ, обяви, че лидерите на опозиционните партии в парламента плюс ГЕРБ са подписали декларация, с която призовават българските граждани да подкрепят вота на недоверие.

Под документа подписите си са сложили председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, на СДС - Пламен Юруков, на "Атака" - Волен Сидеров, БЗНС - НС - Анастасия Мозер, РЗС - Яне Янев, ВМРО - Красимир Каракачанов.

Засега липсва само подписът на лидера на ДСБ Иван Костов, но от тъмносинята партия обясняват, че това е въпрос на часове, както и че твърдо застават зад инициативата за протестен митинг.

Разискванията около 4-тия вот за корупцията ще бъдат следващия петък от 11 часа в НС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Емо

преди 16 години

ГЕРБ, АТАКА, ДСБ или СДС организират митинга.... Настръхвам като се светя за 97! Положението е подобно! Ние сме на колене пред огромните фарсове, които ни заобикалят и трябва да покажем какво става като шепа хора се *** с народа - покажи малко гнева, който си натрупал бедни народе! КАКТО КАЗА НОМЕР 9, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ ИЗВИНЕНИЯ! АЗ СЪМ ОТ ДАЛЕЧЕ; НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ; СТУДЕНО МИ Е; НЕ МИ Е ДО ТОВА; ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ПРОДАЖНИЦИ; Трябва такъв знак да се даде, че чак организаторите да се *** от страх! И тея от ГЕРБ да се замислят дали ще се *** така с народа като дойдат на власт!Както беше казал някой по-долу - без кръв не се прави промяна. Как да се даде знак на следващите да не се *** с хората?

20

smehh

преди 16 години

mnogo sum suglasen s teb-sriozno!!!nadqvam se togava da sme ramo do ramo v petuk!!!

19

jako-3

преди 16 години

от Хан Крум Отделно пакостите , докарани от съветската окупация, която и до днес ни мачка, променили завинаги вероятното развитие на една малка цветуща България между двете войни, отделно мегаломанските скудоумия на правешкия диктатор, чиито последици ще има с години да преодоляваме, да си знаем още от сега ,че Кремиковци едва ли ще извлачи повече от три години, катастрофата там е неизбежна, а половината Софийско поле е мъртво завинаги, като и мъртвите полета пред Златица и къде ли не още. Дружбата с Путин е на път да *** и малкото нещо от Черноморието, което привлича туристи. Изобщо, майката разгониха на една прекрасна страна и народа и другарите, това ,което други душмани не успяха да развалят в България за столетия, другарите го развалиха за десет , ако можем така да префразираме любимия им лозунг...Ама сериозно ли се съмнява още някой ,че комунистите са си грабели ,та грабели още от първите дни на властта, още ли някой се съмнява, че между тях е имало " истински комунисти"? Че кой от вас не е чувал от поне един познат познатия рефрен:" той беше честен комунист, затова го ликвидираха" или "Той беше честен комунист и си остана беден с едно двустайно жилище". Познато ли ви е? Ами точно тези зекларации сами по себе си са достатъ(чни да срутят цялата фалшива идеалистична фасада на екскомунистическата носталгия, с която сега озлобените бивши слуги на червените феодали замерят обществото, безсилни да спрат срутването на една грозна история от сатанинска жестокост и омраза. Преображението им в капиталисти за десет минути без ни най-малки угризения просто извади на показ цялятя куха и лъжовна демагогия , с която ни заливаха денонощно от радиото, вестниците, екраните. Няма честен комунист, както няма и честен разбойник и убиец. Лекотата , с която партийните вождове и милиционерите си разпределиха държавната плячка доказва що за животни е раждала, ражда и сега българската майка разбойническа.

fallback